PRESENTADORA SENSE VEU

Eva González guarda silenci sobre el Nadal dels Rivera

La dona de Cayetano es manté en un discret segon pla en la guerra Pantoja-Rivera

eva-gonzalez

eva-gonzalez

1
Es llegeix en minuts

La guerra que mantenen Isabel Pantoja i Kiko Rivera és un remolí mediàtic que arrossega tohom que s’hi trobi a prop, amb o sense interès a ser arrossegat. És el cas d’Eva González i de Cayetano Rivera, fill de Paquirri, que en aquesta incruenta lluita estan intentant mantenir-se en un discret segon pla.

És gairebé impossible que la parella es pronunciïn sobre l’assumpte i molt menys sobre els últims esdeveniments que han sacsejat la tranquil·litat en la qual el matrimoni viu instal·lat des que l’advocada canària Karelys Rodríguez donés tota mena de detalls fa uns mesos sobre la seva suposada relació sentimental de sis anys amb el torero.

En el que si pren tot el protagonisme Cayetano és en la croada legal que ha emprès amb el seu germà Francisco –amb el total recolzament de Kiko Rivera– perquè Isabel Pantoja els entregui els objectes personals que el seu pare els va deixar en herència, una cosa a què la cançonetista s’ha negat durant els últims 30 anys i a què legalment no està obligada

Mentre que el torero remet al seu advocat quan se li pregunta al respecte, Eva González dona el silenci per resposta i evita pronunciar-se sobre el que s’ha convertit en una de les polèmiques de l’any. El que sí que ha dit la model i actriu és que desconeix si el 2021 els germans Rivera podran recuperar per fi els estris del malaguanyat torero.

Quan ha arribat a Sevilla –procedent de Barcelona, on ha passat unes hores per motius de feina– la presentadora s’ha mostrat contenta per l’èxit de la nova edició de ‘La Voz Senior’, que es va estrenar la setmana passada sense voler entrar en cap polèmica familiar.

Notícies relacionades

Quan li han preguntat per les pròximes festes de Nadal, i si aquest any passaran aquestes dates amb els germans Rivera, l’exmiss sevillana de 40 anys ha confessat que les celebraran «els que puguem».

I si Lourdes Montes revelava taxatiu fa uns dies que Francisco i ella no les passarien amb Kiko i Irene Rosales –perquè la col·laboradora prefereix passar-les amb els seus germans després de la recent mort del seu pare– la model s’ha mostrat molt més misteriosa i, llançant pilotes fora, ha remès a Cayetano per solucionar el misteri: ‘Pregunta-ho a ell’.