SEGUIDORS AGUERRITS

El club de fans d'Isabel Pantoja amenaça amb demandes

Els seguidors de l'artista desmenteixen les informacions sobre el tracte denigrant de la cançonetista als seus admiradors

zentauroepp14279217 barcelona 14 10 2010 gente isabel pantoja sale del coliseum 201201180622

zentauroepp14279217 barcelona 14 10 2010 gente isabel pantoja sale del coliseum 201201180622 / FERRAN NADEU

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

En la guerra mediàtica que manté amb el seu fill, Kiko Rivera, alguns periodistes i diverses persones del seu entorn més pròxim, a Isabel Pantoja li ha sortit un aliat molt poderós: el seu club de fans.

Davant el torrent d’informacions i declaracions que en els últims dies han donat a conèixer en diferents programes de televisió persones que al seu dia han tingut algun vincle amb Pantoja –com la seva cosina Silvia, el seu exfan Paco Canut o les seves examigues Las Melli– sobre com la cançonetista tracta els seus fans, aquests han decidit prendre la paraula.

I és que, suposadament, Isabel Pantoja demanaria als seus fans elevades quantitats de diners per assistir als seus aniversaris a Cantora, amb regal obligatori inclòs. A més, algunes fonts afirmen que els seus seguidors haurien fet tasques de la llar, haurien reparat la piscina i fins i tot hi haurien posat una cuina nova i que, fins i tot, al seu dia va demanar ajuda per pagar l’elevada multa que va haver d’afrontar després de la seva condemna pel ‘cas Malaia’.

Desmentiment oficial

Uns agres testimonis que descriuen l’artista sevillana, de 64 anys, com a ambiciosa i egoista, aprofitant-se del fervor dels seus incondicionals per treure un rendiment econòmic i utilitzar-los al seu aire, com si fossin una espècie d’«esclaus». Malgrat que Pantoja es manté en silenci –es diu que podria estar preparant demandes per a tot el que hagi parlat d’ella en les últimes setmanes– el seu club de fans oficial, La Buena Suerte, ha alçat la veu i ha sortit en defensa del seu ídol.

Notícies relacionades

I és que Celeste Rodríguez, presidenta del club i amiga de l’artista, ha emès un comunicat per desmentir tot el que s’ha assegurat de cobraments abusius als fans d’Isabel: «Des de l’associació cultural La Buena Suerte de Madrid informem que als nostres socis se’ls sol·licita únicament l’abonament mensual de la quota corresponent per poder sufragar les despeses del local i del seu manteniment. Alhora, assegurem que únicament quan hi ha una trobada entre les fans, cada un es costeja les seves despeses corresponents. Per això, sempre hem estat i seguirem recolzant la carrera i llegat musical de la nostra artista Isabel Pantoja, que és el que ens porta a estar units en associació.»

A més, el Club de Fans de la cançonetista ha anunciat demandes contra els que hagin abocat falsedats als mitjans de comunicació respecte a ells i la seva relació amb l’artista, i tot i que de moment no han donat noms, s’especula ja amb personatges com Paco Canut, Las Mellis, Silvia Pantoja i Pepi Valladares, entre d’altres. Pot ser que ben aviat hagin de respondre davant la justícia de les seves polèmiques declaracions sobre com Isabel Pantoja i el seu principal Club de Fans tracten els seguidors més fidels a la cançonetista.