FAMÍLIA REIAL BRITÀNICA

Meghan Markle revela que va tenir un avortament natural al juliol

La dona del príncep Enric ho ha fet públic a través d'una columna d'opinió publicada a 'The New York Times' en la qual ha donat el seu testimoni

20201125 527373 meganmarkleabortoe 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Meghan Markle, la dona del príncep Enric, ha revelat que va patir un avortament natural el mes de juliol passat. Aquesta confessió ha sigut publicada aquest dimecres en una columna d’opinió que la mateixa Markle escriu al diari nord-americà The New York Times.

L’exactriu nord-americana Meghan Markle es va convertir en duquessa de Sussex després de casar-se el 2018 amb el príncep Enric, sisè en l’ordre de successió al tron britànic. El matrimoni va donar la benvinguda al seu primer fill, Archie, el maig del 2019. 

A la columna publicada a ‘The New York Times’, Markle explica que acabava de canviar els bolquers a Archie quan va sentir una rampa i va caure a terra. «Vaig saber, mentre estrenyia als meus braços el meu primer fill, que estava perdent el segon», ha escrit en el seu esquinçador testimoni. El seu relat continua i explica que perdre un embaràs és un «dolor insuportable» i que aquest tema continua sent «tabú» i està «impregnat de (una de no desitjada) vergonya, que perpetua un cicle de solitari dol».

Guerra contra mitjans

La seva columna ha sigut publicada en un moment en què la parella porta endavant una guerra contra diversos mitjans de comunicació als quals acusa de violar la seva privacitat.

Notícies relacionades

Markle retreu a Associated Newspapers, editorial dels diaris britànics ‘Mail Online’, ‘Daily Mail’ i la seva versió dominical ‘Mail on Sunday’, que ha violat la seva privacitat per la publicació d’extractes d’una carta dirigida que Markle li va escriure al seu pare, Thomas Markle, l’agost del 2018 abans de casar-se amb Enric.

Després de la seva sortida de la família reial, anunciada al gener i efectiva des de principis d’abril, Meghan i Enric es van traslladar primer al Canadà i poc després a Califòrnia.