TÍTOL EN ESPERA

Tamara Falcó encara no és marquesa de Griñón

La filla de Carlos Falcó confirma que el nomenament oficial s'ha retardat uns dies

Els 30 dies hàbils per presentar al·legacions van acabar dijous, 12 de novembre

tamara-again / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tamara Falcó Presley encara no és marquesa de Griñón. La mateixa interessada ho desmentia ahir dijous, 12 de novembre, en el programa de televisió ‘El hormiguero’, del qual l’aristòcrata és habitual col·laboradora.

Ahir es complia el termini de 30 dies hàbils per presentar reclamacions sobre la titularitat del marquesat. Doncs bé, sembla que hi ha algun inconvenient perquè Tamara encara no pugui ostentar el títol oficialment.

Notícies relacionades

«Encara no ho soc, tot i que no queda gaire. Se suposa que el 25 de novembre», explicava la ‘socialite’ de 39 anys a Pablo Motos sense especificar el motiu del retard i sense mostrar preocupació per l’incident.

Falcó havia sol·licitat el títol per «successió per distribució»  el passat 13 d’octubre i la petició formal es va publicar al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Segons va confirmar en una entrevista amb la revista ‘Hola’, la filla de Carlos Falcó va entregar el testament del seu pare en el qual expressava el desig que la seva filla ostentés el marquesat, una carta dirigida al rei demanant el títol i va pagar les taxes corresponents (631,42 euros) per convertir-se en la seva successora del títol nobiliari.