SUBSTITUT EN POTÈNCIA

Mads Mikkelsen assumeix el paper de Johnny Depp a 'Bèsties fantàstiques 3'

L'actor danès és candidat a convertir-se en el nou Grindelwald, després de l'abandonament del nord-americà

zentauroepp21694762 television hannibal   season one     photo  robert trachtenb201112173415

zentauroepp21694762 television hannibal season one photo robert trachtenb201112173415

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sembla que Warner ja té el substitut ideal per a Johnny Depp en el seu paper del malvat Gellert Grindelwald, en la franquícia ‘Bèsties fantàstiques’. Es tracta, segons tots els indicis, de l’actor danès Mads Mikkelsen.

Recordem que Depp va ser ‘convidat’ per l’estudi de Hollywood a abandonar el rodatge de la tercera entrega de la saga després de la sentència d’un tribunal britànic que donava la raó al tabloide ‘The Sun’, que al seu dia va acusar l’actor nord-americà de maltractar la seva exdona Amber Heard.

Es dona la circumstància que Depp cobrarà la totalitat del seu contracte, una mica més de vuit milions d’euros –era l’actor més ben pagat de la franquícia–, ja que el seu contracte especifica que l’artista cobraria tot el seu salari tant si es realitzava el film com no, o era substituït, tal com ha passat finalment.

Papers de malvat

Nascut a Copenhaguen el 1965, Mikkelsen es va fer popular gràcies al seu paper d’Hannibal Lecter en la sèrie de televisió ‘Hannibal’.  Després de participar en diverses pel·lícules daneses, entre aquestes, el film de culte ‘Pusher’ (1996), és el 2004 quan fa el salt a Hollywood amb ‘El rei Arturo’. El 2006 interpreta el malvat Le Chiffre en la pel·lícula de James Bond ‘Casino Royale’ i certifica el seu bon moment el 2012 amb el film ‘La caça’, que li va valer el premi al millor actor en el Festival de Cannes.

Mads, caracteritzat com Hannibal Lecter, en una foto del seu Instagram.  

Notícies relacionades

Una mica encasellat en papers de malvat i personatges turmentats, Mads sembla la persona ideal per substituir el carismàtic actor de ‘Pirates del Carib’ en la saga de pel·lícules basades en l’univers de J K Rowling. L’actor danès s’incorporarà al rodatge que aquests dies s’està realitzant al Regne Unit, junt amb Eddie Redmayne i Jude Law, i que té prevista la seva estrena l’estiu del 2022.

Atleta i estudiant de teatre i dansa en la seva joventut, Mikkelsen està casat amb la coreògrafa Hanne Jacobsen des del 2000, amb qui té dos fills: Viola i Carl. Aficionat a les motos i amb preferència per la cervesa, fan de la pel·lícules de Bruce Lee i de  Buster Keaton, l’actor parla danès i suec i es defensa amb facilitat en anglès, alemany i francès.

Temes:

Johnny Depp Cine