ARTISTA OCURRENT

Rosalía triomfa amb la seva trencadora disfressa de Halloween

La cantant simula ser Milla Jovovich al film futurista 'El cinquè element'

rosalia / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rosalía ha tornat a revolucionar les xarxes. En aquesta ocasió ha sigut amb el seu nou vídeo a TikTok, en què apareix celebrant la nit de Halloween amb un ‘look’ futurista i tremendament sexi.

«Avui penso anar disfressada per casa tot el dia», va escriure la catalana al peu de foto que va compartir al seu compte d’Instagram amb els seus més de 13,7 milions de seguidors.

La intèrpret d’‘Aute cuture’ ha sorprès tothom amb la seva disfressa que simula ser Milla Jovovich a ‘El cinquè element’ (1997), de Luc Besson. A més, la jove, que el 25 de setembre passat va fer 27 anys, ha fet broma amb el sobrenom de ‘Rosaleeloo’, amb referència a Leeloo, el nom del personatge del conegut film.

Notícies relacionades

Amb una microgranota de xarol blanc nuclear, amb talls ‘cut out’ i una perruca taronja d’estil bob, la cantant i compositora no ha deixat ningú indiferent amb un ‘look’ trencador.  L’‘outfit’ l’ha completat amb les celles tenyides del mateix color i unes ulleres futuristes blanques i taronges.

I per acabar de desfermar la bogeria, en el vídeo de TikTok l’artista de Sant Esteve Sesrovires balla al ritme d’una cançó portuguesa que arrasa a la xarxa social.

Temes:

Rosalía