RELACIÓ CONFIRMADA

Begona Villacís, enxampada fent-se petons amb el periodista Rubén Amón

La vicealcaldessa de Madrid es va separar del seu marit el juny passat després de 15 anys de relació

zentauroepp55637647 made using turbocollage from www turbocollage com201028195714

zentauroepp55637647 made using turbocollage from www turbocollage com201028195714

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La revista ‘Semana’ ha publicat aquest dimecres unes fotografies en les quals es pot veure la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, fent-se petons amb el periodista Rubén Amón. Es confirma així la relació amorosa de la qual tant s’havia especulat des del mes de junypassat, quan la portaveu de Ciutadans a Madrid va fer pública la seva separació.

Una relació de la qual ja se sospitava fa mesos, però de la qual fins ara no s’havien publicat imatges ni tan sols a les xarxes socials. A més, cap mitjà havia aconseguit confirmar-ho i tots dos s’entossudien a negar-ho taxativament:  Rubén Amón declarava per a ‘El Confidencial’, mitjà en el qual treballa, que Begoña era una «bona amiga», però que no hi havia res del que s’estava insinuant.

Notícies relacionades

Villacís, per la seva banda, havia declarat en el programa de Susanna Griso ‘Espejo Público’ que estava distreta amb la feina i centrada en la cura de les seves tres filles, eludint així els rumors. Fins que les fotos han aparegut i han situat la parella a la diana de la premsa rosa

Un any intens per a Begoña

Un any mogut per a Begoña, que després d’haver sigut mare del seu tercer fill el maig del 2019, va decidir posar fi al seu matrimoni amb Antonio Suárez-Valdés, després de 15 anys de casats, el juny d’aquest any. Ja llavors els rumors la van relacionar amb el periodista. Villacís i Suárez-Valdés han firmat el divorci aquest mateix mes d’octubre i, només tres setmanes després, es confirma la relacó de la vicealcaldessa amb Amón.