JUDICI PENDENT

La dona de Mainat, enxampada en patinet després d'ajornar la seva cita davant el jutge per mal de peu

Angela Dobrowolski ha arribat a casa sense rastre de la coixesa que va adduir per ajornar l'inici del judici per l'intent d'assassinat de Mainat

zentauroepp55441888 angela en patinete201016132302

zentauroepp55441888 angela en patinete201016132302 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Fa tan sols 24 hores es feien públiques unes imatges en què Ángela Dobrowolski acudia, coixejant de forma evident, a un centre hospitalari per aconseguir un justificant mèdic que ajornés la seva esperada visita a la Ciutat de la Justícia, on s’enfronta a un judici per intent d’assassinat del seu marit Josep Maria Mainat. L’alemanya, que no deixa de protagonitzar surrealistes imatges, apareixia amb una perruca rossa pujada a cavallet d’un home per demostrar que no podia ni caminar i que, per tant, no podia prestar declaració al jutjat.

Notícies relacionades

Doncs bé, Dobrowolski s’ha recuperat miraculosament i ha sigut enxampada pels reporters arribant al seu domicili en un patinet elèctric, hores després de suposadament no poder ni caminar. Ni rastre de coixesa ni de problemes de salut en l’alemanya, que ha sortit a comprar el pa sabent que hi ha nombrosos mitjans de comunicació apostats a les portes de la casa del fundador de La Trinca i de la productora Gestmusic.

Impassible, i amb una perruca de color castany en aquesta ocasió, Dobrowolski ha evitat parlar de com es troba ni de com afronta el seu judici amb Mainat, que podria acabar amb ella a la presó. Aliena a tot, l’alemanya no confirma quan abandonarà la casa ni si el que li preocupa realment és la custòdia dels seus dos fills.