COMUNICAT DEL PRODUCTOR

Mainat demana respecte i nega les denúncies de maltractaments a Dobrowolski

L'exmembre de la Trinca afirma que no hi ha procediment penal obert per maltractament a la seva dona

mainat / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

L’exmembre de la Trinca i productor televisiu Josep Maria Mainat va fer públic aquest dimarts un comunicat en què demanava respecte per a ell i per als seus fills menors davant l’allau d’informacions després de les denúncies per l’intent d’assassinar-lo que presumptament va cometre la seva encara dona.

Immers en nombrosos rumors en les últimes hores, en què es parla d’un possible maltractament contra la seva exdona Angela Dobrowolski, Mainat vol deixar clar que no s’està instruint cap procediment penal en què se li atribueixi cap maltractament físic o psíquic a Angela Dobrowolski».

Desconcertat per la pressió mediàtica que ha provocat el seu presumpte intent d’assassinat, Mainat demana sisplau que els deixin viure en pau i que els seus fills menors, que comparteix amb Ángela, puguin seguir amb les seves vides, allunyats de tot el que ha succeït. «Malgrat l’extraordinària gravetat dels fets en què tinc la condició de víctima, especialment la causa seguida contra Angela Dobrowolski per presumpte intent d’assassinat, el fet que hagi sigut la meva dona durant nou anys i sigui la mare dels meus dos fills petits, fa per a mi especialment dolorosa aquesta situació».  

Abandonament del domicili conjugal

Notícies relacionades

Dobrowolski va abandonar aquest dilluns a la tarda la casa que va compartir amb Mainat al barri d’Horta de Barcelona i que era fins fa uns mesos el domicili conjugal de la parella. La dona va abandonar la casa amb una perruca negra i va pujar a un taxi que l’esperava a la porta.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va fer públic aquest dilluns que Angela Dobrowolski, la dona acusada de voler-lo assassinar, ha denunciat en dues ocasions el famós productor per «violència masclista». Aquesta denúncia es remunta a la nit del 22 de juliol, quan Ángela va intentar matar presumptament el seu marit. Va ser quan Mainat dormia quan ella el va punxar, cosa que el va fer entrar en coma. Amb l’obligació de presentar-se als jutjats de manera periòdica, la dona de Mainat està acusada d’assassinat en grau de temptativa.