PARELLA D'ENHORABONA

Gigi i Zayk Malik, pares d'una nena

Tot i que va néixer el cap de setmana, la parella no ho ha anunciat fins ara amb una imatge a les xarxes

lmmarco55078454 file   september 23  model gigi hadid and musician zayn mali200924112820

lmmarco55078454 file september 23 model gigi hadid and musician zayn mali200924112820 / Darren Gerrish

1
Es llegeix en minuts

La model nord-americana Gigi Hadid i l’exmembre de la banda One Direction, el britànic Zayn Malik, van ser pares d’una nena aquest cap de setmana, tot i que no ha sigut fins aquest dijous quan la parella ha donat a conèixer la notícia, com solen fer ara els famosos, a través d’una imatge en blanc i negre a les seves xarxes.

 

En aquesta imatge la ‘top-model’ mostra la petita mà del seu nadó al costat de la de la seva parella. Hadid ha comentat: «La nostra petita es va unir a nosaltres a la terra aquest cap de setmana i ja ha canviat el nostre món. Tan enamorada». Per la seva banda, el cantant ha escrit en el seu compte d’Instagram: «La nostra nena és aquí, sana i bonica. Mirar de posar en paraules com em sento ara mateix seria una tasca impossible. L’amor que sento per aquest petit ésser humà està més enllà de la meva comprensió. Agraït de conèixer-la, orgullós de dir-li meva i agraït per la vida que tindrem junts», ha assenyalat. De moment es desconeix el nom que han triat per a la petita.

Fa unes setmanes, la model va aparèixer en avançat estat de gestació en una sessió fotogràfica, també en blanc i negre. La jove ha passat gran part del seu embaràs reclosa al ranxo que té la seva família, abans de tornar a Nova York. 

Notícies relacionades

Germana de la també model Bella Hadid, Gigi ja estava embarassada quan va desfilar durant la Setmana de la Moda de París el mes de gener passat, segons va comentar temps després. Durant el seu embaràs el seu rostre es va arrodonir encara més i va haver de sortir al pas dels qui criticaven els seus retocs estètics. «Mai m’he sotmès a cap retoc estètic, és simplement la naturalesa», va assegurar.

Per a la parella aquest és el seu primer fill després de cinc anys d’una discreta relació que també ha tingut les seves anades i vingudes. Jennifer Lopez i Haley Bieber han sigut algunes de les celebritats que han felicitat la parella a les xarxes socials amb emoticones que demostren la seva alegria per l’esdeveniment.

Temes:

Gigi Hadid