AVUI FA 77 ANYS

Julio Iglesias: «Estic perfectament recuperat»

El cantant ha explicat que va patir una caiguda que el va tenir gairebé dos mesos sense poder caminar

lmmarco55063266 16 12 2011 julio iglesias  en una imagen de archivo  europa 200923154402

lmmarco55063266 16 12 2011 julio iglesias en una imagen de archivo europa 200923154402 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu del seu 77è aniversari, que fa aquest dimecres, Julio Iglesias ha concedit una entrevista al seu amic i periodista Fernando Ónega, en què ha parlat de la seva carrera i de la seva comentada salut després que es fessin públiques unes imatges del cantant caminant amb dificultat i ajudat per dues dones a la seva vil·la de Punta Cana. «He estat fet una merda amb el turmell i amb la cama dreta perquè vaig caure en un petit pontet que tinc a casa. Encara bo que vaig caure a la sorra de la platja i llavors no va ser tan fort», ha explicat el cantant, que assegura que ja està «perfectament recuperat». Així ho ha explicat aquest dimecres en una entrevista del diari digital especialitzat en les persones grans 65yMás.com i recollida per Europa Press. Fa uns dies, l’artista també va donar unes explicacions sobre què havia passat a les seves xarxes socials.

«La caiguda em va tenir entre un mes i mig i dos mesos sense poder caminar, i després vaig agafar dues mulates (rialles) i em vaig anar a banyar aquell dia, d’aquí, les fotografies. Però estic moltíssim millor. Ara em faré les fotografies sense banyador». També ha explicat que preveu «una gira mundial important» que passarà també per Europa i Espanya, però que està pendent «que el 2021 la gent sigui lliure i tingui la llibertat de poder anar als concerts». 

Sobre la Covid ha explicat: «Fa mal de veritat, i sobretot a la gent que tenim certa edat. Per això jo tinc aquesta petita revolució en l’ànima, d’explicar que és molt important per als nostres fills i nets que cuidin els seus pares i els seus avis».

Pel que fa als seus 77 anys, ha dit textualment que és una edat màgica i capicua, i ha recordat un missatge que ha pujat al seu compte d’Instagram, en què diu: «Quan vaig escriure ‘33 anys’ recordo que el meu pare em va dir: “Estàs equivocat, 33 anys no és la meitat de la vida”. El meu pare va morir amb 90 anys i jo ja en tindré 77 demà. El meu pare tenia raó». I ha llançat un missatge d’ànim a les persones grans: «La vida sempre té una gran esperança per a la gent que té il·lusió per alguna cosa».

Notícies relacionades

Aquest any l’artista no ha viatjar a Espanya com en altres ocasions per descansar amb la seva família a la finca que va comprar a Curro Romero a la localitat malaguenya d’Ojén. I els concerts, pocs, que tenia programats, es van suspendre a causa de la pandèmia. La naturalesa dels seus mals, en particular, els seus mals d’esquena, tenen l’origen en l’accident de trànsit que gairebé li costa la vida fa 58 anys. Des d’aleshores se sotmet a exercicis diaris i neda amb freqüència.

El cantant és pare de vuit fills, tres del seu matrimoni amb Isabel Preysler –Chabeli (de 49 anys), Julio José (47 anys) i Enrique (45)– i cinc de la seva unió amb Miranda, que ja dura gairebé tres dècades: Miguel (23 anys), Rodrigo (21), les bessones Victoria i Cristina (de 19 anys) i Guillermo (13). A més, Javier Santos lluita en els tribunals de València per ser reconegut com a fill d’Iglesias, tot i que de moment la justícia li ha donat l’esquena en més d’una ocasió.