SEGONS LA ZARZUELA

Confinada la classe de la princesa Elionor per un positiu de Covid-19

Els alumnes no podran anar al centre escolar durant els pròxims 14 dies

undefined54840519 toma de temperatura a la princesa leonor a su llegada al col200909121805

undefined54840519 toma de temperatura a la princesa leonor a su llegada al col200909121805 / Raul Terrel

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La classe de quart curs de l’ESO on va la princesa Elionor al Col·legi Santa María de los Rosales de Madrid ha sigut confinada després de confirmar-se un positiu per Covid-19, segons confirmen des de la Casa del Rei.

Una companya de la princesa d’Astúries a la classe d’aquesta escola situada al districte madrileny d’Aravaca ha donat positiu per transmissió familiar dels pares, per la qual cosa el centre escolar ha recomanat els pares que els alumnes d’aquesta classe no hi vagin preventivament durant els pròxims 14 dies, i a expenses del que determinin les autoritats sanitàries de la Comunitat de Madrid, segons la nota de la Zarzuela.

«En aquest sentit, la princesa d’Astúries seguirà la normativa i les indicacions sanitàries, igual com Ses Majestats els Reis i la infanta Sofia», afegeix el text.

Tres dies a classe

Notícies relacionades

Dimecres passat la princesa Elionor va anar per primera vegada aquest curs escolar al centre després de les vacances escolars i aquest divendres ho ha fet per primera vegada acompanyada de la seva germana Sofia.

Les autoritats del centre han establert un protocol sanitari per la Covid-19 que inclou, entre altres mesures, prendre la temperatura a l’entrada a les instal·lacions.