CURSARÀ SEGON D'ESO

La infanta Sofia torna a les aules al costat de la seva germana Elionor

En aquesta ocasió ha sigut la reina Letizia la que ha acompanyat les seves filles en cotxe fins a l'escola Santa María de los Rosales

11/09/2020 La Infanta Sofía ha empezado el curso escolar acompañada por su hermana Leonor, Princesa de Asturias

11/09/2020 La Infanta Sofía ha empezado el curso escolar acompañada por su hermana Leonor, Princesa de Asturias / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Efe

La infanta Sofia ha tornat aquest divendres a les aules per cursar segon d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i ho ha fet acompanyada per la seva germana, la princesa Elionor, que va començar les classes dimecres passat.

Aquesta vegada ha sigut la reina Letizia la que les ha portat amb cotxe a l’escola Santa María de los Rosales, després que Felip VI fes el mateix en la tornada a l’escola de la princesa.

La Reina ha portat les seves filles, Sofia i Elionor, a l’escola. / EUROPA PRESS

D’acord amb els protocols sanitaris de l’escola, les filles dels reis han arribat al centre amb mascareta i, abans d’entrar a l’edifici, se’ls ha pres la temperatura.

Totes dues han anat amb l’uniforme de l’escola –faldilla grisa, pol blanc, jersei blau i sabates fosques– i amb la motxilla a l’esquena.

La Reina, que també portava mascareta mentre conduïa, no ha baixat del cotxe.

/ EUROPA PRESS / La Reina ha portat les seves filles, Sofia i Elionor, a l’escola. 

Curada de la lesió de la cama

A la filla menor dels Reis se l’ha vist caminar amb normalitat, després que rebés un cop al començament de l’estada de la Família Reial a Mallorca fa un mes que va obligar a practicar-li cinc punts de sutura i caminar amb una crossa.

La infanta Sofia, de 13 anys, cursarà segon d’ESO, mentre que la seva germana, que el 31 d’octubre farà 15 anys, ha començat quart de Secundària.

Notícies relacionades

L’ensenyament de la infanta també serà presencial, perquè el Col·legi Santa María de los Rosales, que és privat, assegura haver adoptat totes les mesures higièniques i acadèmiques per fer-ho possible.