APASSIONADA DE LA MODA I LA MÚSICA

Victoria Federica fa 20 anys

La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar està centrada en els seus estudis universitaris i en el seu nòvio, el Dj Jorge Bárcenas

undefined54840088 16 06 2019 victoria federica cumple 20 a os convertida en el200909144219

undefined54840088 16 06 2019 victoria federica cumple 20 a os convertida en el200909144219 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, Victoria Federica fa 20 anys aquest dimecres. Una xifra especial, que a causa de la pandèmia de la Covid-19, no podrà celebrar com li agradaria, tenint en compte que l’any passat va organitzar la seva posada de llarg amb més 300 convidats a la finca de la Garriga. 

Victoria Federica, anomenada així en homenatge a les reines Victoria Eugenia de Battenberg, àvia de Juan Carlos, i Federica de Grècia, mare de la reina Sofia, s’estrena en la dècada dels 20 convertida en un dels rostres més mediàtics de la família reial. La jove està vivint una de les millors etapes de la seva vida i està centrada en els seus estudis universitaris al prestigiós centre The College for International Studies de Madrid, on estudia també el seu germà, Froilán.

 La neta gran dels Reis és l’ullet dret no només del seu avi Juan Carlos, sinó també de la seva tieta, la infanta Cristina, i de la seva cosina Irene Urdangarín, amb qui manté una estreta relació.

 Apassionada de la moda, la música i l’esport

A la Vic, tal com l’anomena de manera afectuosa la gent de confiança, li encanta divertir-se amb els seus amics i sortir amb el seu nòvio, el Dj Jorge Bárcenas, amb qui ha passat gairebé tot el confinament en una finca privada a Jaén. Prèviament, la jove va mantenir una relació amb el torero Gonzalo Caballero, amb qui actualment manté una gran amistat.

Apassionada de la moda, la jove s’ha convertit en una autèntica ‘influencer’ a qui poques vegades es veu repetir vestuari. El seu èxit radica en un estil còmode en què malgasta un estil personal entre bohemi i esportiu.

Però a la Vic no només li entusiasma la moda, sinó també la música, i és un dels rostres coneguts que no falta estiu rere estiu als concerts de Starlite a Marbella. Tal i com n’ha presumit en més d’una ocasió a les seves xarxes socials, ja que li encanta compartir el seu dia a dia al seu compte d’Instagram.

Notícies relacionades

Una mica rebel, segons els que la coneixen, té molt bona relació amb la infanta Elena igual que amb el seu pare, amb qui és habitual veure-la disfrutant d’un concurs hípic – en el cas de la seva mare – o d’un bon partit de tennis, en el de Jaime de Marichalar. I és que, a més d’apassionada de la moda i de la música, Victoria Federica és una esportista nata, ja que practica equitació, vela i pàdel, entre altres disciplines.

.