DETALL INESPERAT

La distracció de Georgina Rodríguez a l'alfombra vermella de Venècia

La nòvia de Cristiano Ronaldo apareix amb l'etiqueta del preu al folre de la jaqueta

zentauroepp54756202 georgina rodriguez200908161125

zentauroepp54756202 georgina rodriguez200908161125 / Dominique Charriau

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Les alfombres vermelles dels festivals de cine solen ser un malbaratament d’elegància, bellesa i d’estilismes de grans dissenyadors. L’alfombra vermella del Festival de Cine de Venècia no és aliena a tot aquest glamur i aquest any, malgrat les adversitats, les estrelles tornen a brillar amb llum pròpia.

Una que ho ha fet amb força és la model espanyola d’origen argentí Georgina Rodríguez, companya sentimental del futbolista de la Juventus Cristiano Ronaldo.

Georgina va acaparar les mirades de tota la premsa a l’arribar a la Mostra en l’habitual góndola amb un impecable conjunt de camisa llencera dins d’uns pantalons ‘palazzo’ i amb la jaqueta a joc en un ‘look’ blanc total, que li realçava encara més la pell morena i la melena negra.

Notícies relacionades

Però, a tan elegant ‘outfit’, li va sorgir un petit contratemps en forma d’etiqueta al folre de la jaqueta. A Georgina va oblidar tallar l’etiqueta del preu, es desconeix si amb la intenció de tornar la peça a la botiga després de l’esdeveniment o simplement per distracció.

Rodríguez, de 26 anys, va anunciar la seva participació en la 77a edició de la Mostra en el seu compte d’Instagram, on té més de 20 milions de seguidors, amb una foto pujant al jet privat amb la següent frase: «Ara vinc, Venècia».