ENSOPEGADA FATAL

Julio Iglesias: «Gairebé em trenco una cama»

El cantant de 76 anys explica les seves dificultats per caminar

zentauroepp54772851 julio iglesias ayudado por dos de su servicio    s lvame200904182118

zentauroepp54772851 julio iglesias ayudado por dos de su servicio s lvame200904182118

1
Es llegeix en minuts

Finalment, Julio Iglesias ha posat punt final a rumors i especulacions i ha explicat els seus recents problemes de salut. A través de les seves xarxes socials, el cantant madrileny de 76 anys ha explicat que fa dos mesos i mig va patir una «caiguda tonta» que l’ha tingut tot aquest temps en un procés de recuperació que li ha valgut per fer «una volta» pel seu passat i veure «concerts amb petites històries» que vol compartir.

Així ho ha escrit Iglesias en un missatge que ha acompanyat amb un vídeo en el qual canta la cançó ‘Me olvidé de vivir’ a una jove seguidora mentre li dedica unes paraules. «Quan es passa una generació de gent i es canta a una generació més significa que em moriré cantant. Moriré per cantar a gent com tu, a gent que no havia nascut quan jo cantava», diu Iglesias a la seva admiradora durant aquest concert que ha compartit.

Així mateix, en el missatge de text, al juliol confessa que sempre va pensar que «recordar era com fer marxa enrere» a la seva vida i «viure lligat al passat».

Agraïment

Notícies relacionades

«Fa dos mesos i mig gairebé em trenco la cama dreta i el turmell esquerre en una caiguda tonta des d’un petit pont de casa meva. En aquest temps, que he estat sense poder gairebé caminar i fent els meus exercicis de recuperació, m’he entretingut fent un volt pel meu passat. He vist concerts amb petites històries molt simpàtiques que vull compartir amb tota la meva gent», ha afegit.

Per acabar, el cantant espanyol més internacional explica que el vídeo pertany a una «petita gran història», una «prova d’aquest llegat increïble» que li han donat «tanta i tanta gent amb tant carinyo». «!Gràcies, gràcies, gràcies!», agraeix el músic.