VA IMPACTAR PROP DE L'ARTISTA

Pablo López, agredit amb una pedra durant el seu concert a Albacete

zentauroepp54060535 barcelona  09 07 2020 inauguracion del festival fes pedralbe200903112532

zentauroepp54060535 barcelona 09 07 2020 inauguracion del festival fes pedralbe200903112532 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EL Periódico

El cantant Pablo López és tendència a Twitter des de la nit d’aquest dimecres després que diversos usuaris denunciessin a la plataforma un intent d’agressió patit pel cantant malagueny durant el seu concert a Albacete, dins de la gira ‘Unikornio’.

Segons persones que eren entre el públic, que també va quedar impactat, algú hauria llançat una pedra des de fora del recinte a l’escenari que va impactar al piano del músic, que, tot i que va intentar continuar actuant, finalment es va retirar plorant durant uns minuts. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i l’artista andalús va tornar a cantar per al seu públic, aquesta vegada guitarra en mà.

«Algú acaba de tirar una pedra al piano de Pablo des de fora del recinte. Per sort no li ha donat a ell, però li hauria pogut obrir el cap. S’ha quedat en xoc, ha dit que li donéssim un moment, que no podia continuar cantant i se n’ha anat plorant». Hauria pogut obrir-li el cap», van escriure en un tuit dos espectadors.

Notícies relacionades

Després d’una primera investigació que encara no ha conclòs, les pedres van ser llançades des de fora de la Caseta de los Jardinillos cap a les 23.39 hores i els responsables serien tres joves que vestien de blanc i que haurien marxat corrent després de l’intent d’agressió, d’acord amb la versió oferta pel vigilant a la policia local. Fins aquest moment, els culpables no han sigut identificats i el també ‘coach’ de ‘La Voz’ no s’ha manifestat sobre aquest incident a cap dels seus perfils a les xarxes socials.

López és aquest estiu fent una gira íntima en què està «pràcticament despullat amb el piano» assegurava a aquest diari en una entrevista. El músic té previst també publicar un pròxim disc aquesta tardor.

Temes:

Pablo López