CIRCULAVA AMB MOTO

Depardieu, detingut per conduir borratxo a París

«Ja no desitjo ser francès, prefereixo Putin», va dir als agents

zentauroepp44833165 files  in this file photo taken on may 22  2015  french acto200831144104

zentauroepp44833165 files in this file photo taken on may 22 2015 french acto200831144104 / LOIC VENANCE

1
Es llegeix en minuts

Gérard Depardieu, de 71 anys, ha sigut sorprès una vegada més conduint en estat d’embriaguesa quan anava en un escúter. Segons informa el setmanari ‘Le Point’, va passar el 28 d’agost a l’avinguda du Maine de París, quan els agents li van ordenar que aturés la seva marxa al veure que s’havia saltat un semàfor en vermell i anava canviant de carril. El test va donar positiu, tot i que l’actor es va justificar dient que s’havia pres només dues cerveses abans d’agafar la moto.

Notícies relacionades

L’actor va ser sotmès més tard a un segon test, que va donar com a resultat 0,40 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire exhalat, gairebé el doble del permès, per això va ser multat. L’escúter va ser immobilitzada i recollida per uns amics de l’artista gal que va avisar. Mentre esperava la seva arribada, Depardieu va comentar als funcionaris: «Ja no desitjo ser francès... Prefereixo Vladímir Putin». Com és sabut, el president rus li va concedir el 2013 la nacionalitat.

No és la primera vegada que l’actor és notícia per conduir en estat d’embriaguesa. De fet, fa dos anys se li va retirar temporalment el carnet de conduir. Depardieu ha confessat en més d’una ocasió que ha tingut greus problemes d’alcoholisme. L’actor està pendent també dels tribunals per un presumpte cas d’abús després de la denúncia presentada per una jove actriu, una acusació negada reiteradament per l’advocat de l’actor.