A UNES SETMANES DEL PART

Gigi Hadid mostra el seu embaràs en blanc i negre

La 'top-model', de 25 anys, espera un fill juntament amb Zayn Malik, exmembre de One Direction

zentauroepp45567671 gente gigi hadid instagram200828095405

zentauroepp45567671 gente gigi hadid instagram200828095405

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les fotos del seu embaràs s’han fet esperar però finalment la supermodel Gigi Hadid les ha compartit amb els 56 milions de seguidors que té a Instagram, i a poques setmanes de donar a llum el mes que ve. La ‘top’ segueix així una tradició de posats que ens remet a principis dels 90, quan l’actriu Demi Moore va aparèixer despullada subjectant la seva panxa d’embarassada (de la seva segona filla) en una foto d’Annie Leibovitz per a la portada de la revista ‘Vanity Fair’. 

La model posa en una sèrie de fotos en blanc i negre firmades pels fotògrafs Luigi&Iango, que han treballat en nombroses sessions de moda i per a firmes com Chanel. Llueix conjunts de transparències i drapejats que deixen al descobert la seva figura de premamà, com una deessa grega.  ;’Growing an angel’ (fent créixer un àngel) ha escrit al costat de les imatges, que han sigut aplaudides per moltes de les seves col·legues de professió, començant per les models brasileres Gisele Bundchen i Adriana Lima i seguint amb dissenyadors com Marc Jacobs i Dua Lipa.

Gigi Hadid i la seva parella, el britànic Zayn Malik, excantant de One Direction, de 27 anys, han portat l’embaràs com la seva relació, en absoluta privacitat. Des que es va conèixer que havien de ser pares, a finals d’abril, a penes han transcendit detalls. La model nord-americana, que ha sigut imatge i ha col·laborat en diverses col·leccions amb Tommy Hilfiger, i la seva parella es van recloure al ranxo que la mare de Gigi, Yolanda Hadid, té a Pennsilvània, tot i que segons diversos mitjans ja estarien instal·lats a la seva casa de Nova York. Ell, per la seva banda, fa molt temps que està retirat dels escenaris i no precisament per la crisi sanitària: va confessar que tenia pànic escènic.

 Gigi i la seva germana Bella són dues de les ‘tops models’ més sol·licitades per les firmes de moda en els últims anys i figuren en el ‘rànquing’ de ‘Forbes’ entre les 10 models que més diners guanyen. Han desfilat per a Victoria’s Secret i recorregut les principals passarel·les internacionals. Totes dues són filles de l’exmodel Yolanda Hadid i del magnat immobiliari Mohamed Hadid.

Notícies relacionades

 

Gigi i Zayn es van conèixer l’any 2015, quan ella acabava de trencar la seva relació amb el també cantant Joe Jonas i ell el seu compromís amb Perry Edwards. Després de mesos de petits gestos i pistes en xarxes socials, la parella va protagonitzar un videoclip conjunt i un editorial per a la revista ‘Vogue’ el 2016, any en què l’alfombra vermella de la Gala MET va acollir el seu primer posat oficial.  La seva relació ha tingut alts i baixos. El març del 2018 van trencar i ella va començar una nova relació amb Tyler Cameron. Finalment, el dia de Sant Valentí d’aquest any feien oficial la seva reconciliació.

Temes:

Gigi Hadid