RELLISCADA VACACIONAL

Guillem i Màxima d'Holanda demanen disculpes per aquesta imatge

En iot de luxe per Grècia i sense respectar la distància social

zentauroepp54624178 gente eugenia garavani200824160220

zentauroepp54624178 gente eugenia garavani200824160220

1
Es llegeix en minuts

Els reis Guillem i Màxima d’Holanda han hagut de demanar disculpes a través d’un comunicat després que hagin aparegut en diversos mitjans publicada una imatge en què no respectaven la distància social durant les seves vacances. En la imatge apareixen amb el propietari del restaurant de Milos, una de les illes que el matrimoni ha visitat durant el creuer que estan fent a bord del seu iot. «En els mitjans ha aparegut una foto en què mantenim molt poca distància. En l’espontaneïtat del moment, vam oblidar complir la norma. Per descomptat, ho hauríem d’haver fet. Perquè el compliment de les normes de protecció és essencial per evitar contraure el virus aquestes vacances», firmen Guillem i Màxima d’Holanda. 

Segons el programa de notícies holandès RTL Nieuws, l’amo del restaurant va reconèixer també que «va ser un error» no respectar la distància social. Guillem portava la mascareta a la mà. «Pot semblar una foto innocent, però en un moment en què el primer ministre Mark Rutte repeteix sense parar als holandesos la importància de complir les mesures sanitàries, no es pot concloure que el rei ha comès simplement una relliscada», opinava ahir l’especialista en reialesa Sander Paulus en la informació de RTL Nieuws, recollida pels principals diaris holandesos.

Notícies relacionades

 

Una cosa semblant va passar fa uns dies a Dinamarca. Durant el seu primer acte oficial després de les vacances, la princesa hereva Mary va aparèixer sense mascareta i, quan un home li va allargar la mà, va baixar la guàrdia i l’hi va donar. Tot i que veient les imatges quedava clar que va ser un acte reflex, la princesa no va dubtar a disculpar-se i, moments després, va compartir una fotografia seva amb mascareta en el seu compte d’Instagram, al costat d’un missatge en què reconeixia el seu error.