FELIÇ ESPERA

Bisbal presumeix de tenir una «sirena»

El cantant mostra una imatge de Rosanna Zanetti al mar embarassada

zentauroepp54550035 05 06 2019 david bisbal  entregado con el p blico de marbell200824150756

zentauroepp54550035 05 06 2019 david bisbal entregado con el p blico de marbell200824150756 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Que David Bisbal està enamoradíssim de Rosanna Zanetti des que la va conèixer fa més de quatre anys no és cap novetat. El d’Almeria ha trobat en la veneçolana la seva mitja taronja i, a punt de donar la benvinguda al seu segon fill en comú, la compenetrada parella està disfrutant del seu estiu més especial.

Instal·lats a Almeria, terra natal del cantant –on Rosanna està descansant al costat del mar i presumint dels seus set mesos d’embaràs, Bisbal aprofita els descansos a la seva gira ‘Íntimo’, amb la qual està recorrent Espanya amb uns concerts en format reduït, per viure uns dies únics amb la seva dona i el seu petit Matteo, que el mes d’abril passat va fer el seu primer any.

Notícies relacionades

Precisament, Bisbal acaba de compartir amb tots els seus seguidors un d’aquells dies especials que a un se li queden gravats per sempre.  Rosanna no ha dubtat a posar-se les aletes i les ulleres i llançar-se a bussejar, una de les aficions del cantant.

Bisbal ha penjat en el seu compte d’Instagram un vídeo en el qual veiem una espectacular Rosanna, amb la seva prominent panxeta d’embarassada de set mesos, bussejant amb un gran estil. I és que, com assegura Bisbal –que no pot ocultar que li cau la bava amb la seva dona– la veneçolana sembla una sirena, que és com l’anomena amb carinyo.

Temes:

David Bisbal