ALS 23

Stella del Carmen Banderas Griffith debuta com a model

La filla d'Antonio Banderas i Melanie Griffith posa per a la revista 'Glamur'

zentauroepp54562817 17 07 2020 stella del carmen  hija de antonio banderas y mel200820124456

zentauroepp54562817 17 07 2020 stella del carmen hija de antonio banderas y mel200820124456 / NICK HUDSON GLAMOUR

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Després de viure 23 anys a l’ombra dels seus exitosos i famosos pares, Stella del Carmen Banderas Griffith ha decidit iniciar un carrera professional com a model. I ho ha fet en gran posant per a la publicació espanyola ‘Glamur’, on mostra el seu costat més desconegut malgrat pertànyer a una de les famílies més conegudes de Hollywood.

Nascuda a Marbella i criada a Los Angeles, filla d’Antonio Banderas i Melanie Griffith, neta de la icònica Tippi Hedren i germana de la també actriu Dakota JohnsonStella del Carmen ha renunciat, de moment, al món de la interpretació per escriure la seva pròpia història debutant amb determinació com a model i mostrant la seva faceta més sexi i segura.

 Stella del Carmen a la portada de la revista ‘Glamur’.

En les sessions fetes a Los Angeles i firmades pel fotògraf Nick HudsonStella del Carmen enlluerna amb una bellesa cinematogràfica, misteriosa i radiant. I és que no pot negar que porta el ‘glamur’ de Hollywood a la sang.

Relació especial amb el seu pare

A més, Stella descobreix en diverses claus de la seva personalitat lligada a la seva herència familiar. La seva infància va transcórrer a Los Angeles, però a casa seva sempre flotava l’aroma de paella que el seu pare preparava. Les seves setmanes santes a Espanya, el seu exòtic cognom, el fet d’haver nascut a Marbella i altres detalls li indicaven que era diferent de la resta de noies de la seva edat.

Stella, que assegura que la seva paraula preferida en espanyol és «chiquita» i que manté una relació molt especial amb el seu pare, confessa que «m’encanta veure’l a través dels ulls de Pedro Almodóvar». Són gairebé 10.000 els quilòmetres que separen Màlaga de Los Angeles, però Antonio Banderas és present en la seva filla en detalls tan obvis com els ulls i més subtils com el seu caràcter i actitud.

Notícies relacionades

 La jove en una recent fotografia del seu compte d’Instagram.

Més sincera que mai, Stella del Carmen confessa que Màlaga continua sent «un misteri» per a ella, assegurant que «he de passar més temps a Espanya. És una cosa que vull fer en algun moment».