A LONDRES

L'exnòvio de George Michael, detingut per vandalisme

Fadi Fawax va destrossar a martellades diversos cotxes aparcats al carrer

zentauroepp36745966 gente  fadi fawaz y george michael instagram200818174705

zentauroepp36745966 gente fadi fawaz y george michael instagram200818174705

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

No sembla que Fadi Fawax (47 anys) hagi pogut refer la seva vida després de la mort de George Michael, fa ara quatre anys. Més aviat al contrari.

Divendres passat, l’exnòvio de l’artista va ser detingut a Londres després de destrossar diversos vehicles a martellades. Alguns veïns de la zona est de Londres van alertar la policia que un home, d’aparença descurada, estava destrossant els cotxes aparcats al carrer. Finalment, Fawaz va ser detingut per danys a la propietat i per la possessió d’un ganivet i de droga.

«Semblava com si hagués estat vivint al carrer i és difícil creure que fos l’ex de George Michael. Vaig sentir tot el soroll, després el vaig veure quan va arribar la policia», va dir un dels amos dels cotxes destrossats.

Precedents

No és el primer incident i detenció que protagonitza Fawaz, el juny del 2019  va ser detingut per destrossar la casa que va pertànyer al cantant a Regent’s Park, a Londres. Van ser els mateixos veïns els que van alertar la policia quan van veure el jove a la teulada de la casa sense samarreta.

«Els danys dins de la casa són terribles. Cada element fix, cada objecte de decoració, cada finestra i porta, tot el que allà va deixar George està completament destrossat. Fins i tot els lavabos i els sanitaris estan fets miques. Hi ha danys enormes a les parets i fins i tot als sostres», va explicar al seu dia la premsa britànica.

Notícies relacionades

Fawaz no estava inclòs al testament de Michael, una cosa que pel que sembla li va fer mal profundament i, fins i tot, segons es va assegurar, havia intentat fer xantatge a la família amb explicar a la premsa detalls íntims de George sobre els seus últims dies de vida. El ‘Daily Mail’ va apuntar que Fawaz va destruir la casa de George Michael per venjança.

Va ser el mateix Fawaz que va trobar George Michael mort al llit que compartien el desembre del 2016 i això és una cosa que sembla que no ha superat i que porta camí de no superar vist el seu lamentable estat actual. Des que els familiars del cantant finalment van aconseguir fer-lo fora de la casa de Regent’s Park, ha estat vivint a diversos motels i, fins i tot, al carrer. Sembla que a més podria tenir problemes amb les drogues, per la qual cosa la seva situació és realment complicada.