ARTISTA RENOVADA

Miley Cyrus torna amb nou disc i sense parella a la vista

zentauroepp54516492 16 de agosto del 2020  gent  miley cyrus  foto de su instagr200817144954

zentauroepp54516492 16 de agosto del 2020 gent miley cyrus foto de su instagr200817144954

4
Es llegeix en minuts
Silvia Allberich

Tot i que Miley Cyrus, de 27 anys, ja no estigui amb la seva última parella, el també cantant Cody Simpson, de 23, una cosa que ella mateixa ha confirmat, tranquils que tampoc n’hi ha hagut per a tant. La mateixa interessada ho aclaria als seus més de 113 milions de seguidors a Instagram fa uns dies, concloent així les especulacions que corrien.

«Estem treballant individualment en nosaltres mateixos per convertir-nos en les persones que volem ser, com tothom a la nostra edat. Només estem decidint qui volem ser en les nostres vides, què volem fer, així que no convertiu això en una història dramàtica si la setmana que ve ens veieu que anem a menjar pizza junts», escrivia la cantant en un intent de treure ferro a l’assumpte i deixant clar el bon rotllo que els dos mantenen, almenys sobre el paper.

 

Simpson, un vell amic de qui sempre estarà marcada per haver sigut la protagonista de ‘Hannah Montana’, ha sigut el seu gran recolzament aquest últim any. I és que l’exnoia Disney, recordem, va acaparar l’estiu passat un bon nombre de titulars després del seu sonat divorci de l’actor australià Liam Hemsworth, al cap de vuit mesos de casar-se. 

L’artista, que va tenir una aventura estiuenca amb la ‘influencer’ Kaitlynn Carter, va deixar clar que una cosa no havia tingut res a veure amb l’altra i que la crisi matrimonial venia d’abans però que, vaja, que aquell matrimoni ja és història. Va ser després quan va trobar refugi, com se sol dir, en Cody Simpson, per cert, també australià i aficionat al surf, com Liam.

La parella va començar una relació l’octubre de l’any passat, un mes abans que la intèrpret de Malibú se sotmetés a una operació a les cordes vocals després d’una amigdalitis. Després de la intervenció, l’artista va haver d’estar diverses setmanes sense parlar, una experiència que li va servir per reflexionar i fer un repàs de la seva vida, així com per aparcar alguns dels vicis que arrossegava des de feia anys, com la beguda i la marihuana.

 

«Vaig pensar molt en la meva història familiar, que té molts problemes d’addicció i salut mental, i em vaig preguntar: “¿Per què soc com soc?” A l’entendre el passat entenem el present i el futur d’una manera molt més clara», reflexionava Cyrus llavors. L’artista va ser conscient en aquell moment de la necessitat d’estar sòbria per trobar-se bé físicament i mentalment.

Una filosofia amb què ha intentat posar ordre i donar un sentit més ple a la seva existència. I en aquest procés ha estat al costat de Simpson, que l’ha acompanyat i recolzat durant aquest procés de renovació i amb qui ha conviscut durant el confinament. 

Canyera i reivindicativa

L’artista va dedicar també part del confinament a exercir de periodista, entrevistant famosos com Rita Ora o Reese Witherspoon a través de les seves xarxes socials. Una experiència que va acabar convertint-se en un programa batejat com a ‘Bright minded’, i gravat i emès des de casa seva. 

Cyrus també ha fet pública novament la seva faceta més reivindicativa, i ha alçat la veu a favor dels drets humans i en defensa del moviment Black Lives Matter. Activista pels drets del col·lectiu LGTBI, la cantant mai ha ocultat la seva bisexualitat. Abans de sortir amb Simpson va viure, com diem, un breu idil·li amb Kaitlynn Carter i també va tenir diverses experiències lèsbiques. «Em van atraure les noies molt abans que els nois i amb dues amigues meves vaig fer un trio», va revelar en una recent entrevista.

Lletres amb clatellots als seus ex

Cyrus també protagonitza aquests dies una imatge renovada, amb una tornada musical molt esperada, aplaudida i recompensada en nombre de descàrregues de la mà de ‘Midnight Sky’, que formarà part del seu pròxim disc, ‘She is Miley Cyrus’. Un senzill i un vídeoclip que ella mateixa ha dirigit, inspirat en la música disco i l’estètica dels 80,  homenatge als seus referents Debbie Harris, Stevie Nicks i Joan Jett, farcit de llums de neó, boles de vidre, lluentons i unicorns de colors. Hi apareix amb el cabell curt ros, veu potent i amb un estil sensual i rocker. 

La lletra tampoc ha passat per alt i molts hi veuen un clatellot als seus ex. «He passat massa anys amb les mans lligades per les teves cordes», que vindria a parlar del seu matrimoni amb Liam Hemsworth, o «Mira els meus llavis a la seva boca, ara tothom n’està parlant», sobre el petó que va compartir amb Kaitlynn Carter. També fa referència al seu esperit lliure. «Vaig néixer per córrer, no pertanyo a ningú. ¡Oh, no, no necessito ser estimada per tu!».

Notícies relacionades

En aquest sentit, encantada d’estar sola i sense compromís, l’artista ha tornat a llançar un altre titular en aquests dies de promoció: la idea de tornar a casar-se o de tenir fills no entra en els seus plans, tal com està ella i com està el món. «Et puc dir, com una dona de 27 anys que té una idea una mica més clara del que vol, que no és una cosa que desitgi fer. No ha sigut una de les meves prioritats», explicava. Deixava, això sí, la porta oberta a l’adopció. Amb ella mai se sap. 

 

Temes:

Miley Cyrus