DE FESTA

Madonna celebra el seu 62è aniversari a Jamaica

En companyia d'un grup d'amics i del seu nòvio, Ahlamalik Williams

zentauroepp54287813 files  in this file photo taken on december 9  2016 madonna 200817103626

zentauroepp54287813 files in this file photo taken on december 9 2016 madonna 200817103626 / ANGELA WEISS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any va ser amb un concert sorpresa en un emblemàtic club de Nova York, l’Stonewall. Un altre, una festa berber en un riad de Marràqueix. També una escapada en família a l’illa de Cuba, amb visita a la Bodeguita del Medio. A Madonna li agrada celebrar amb la seva gent i amb bona música els seus aniversaris, com se sol escriure a Instagram, en qualsevol lloc del món.

I, el cap de setmana passat el lloc elegit per aquesta dona nascuda sota el signe de Leo ha sigut Jamaica, per les imatges que la cantant nord-americana ha anat pujant a les xarxes del seu 62è aniversari i en les quals saluda la seva legió de seguidors a tot el món alçant un combinat de color blau, a joc amb el seu vestit florit i dient: «Happy birthday to me». 

A les fotos i vídeos que ha pujat a les xarxes, la diva apareix abraçada i ballant amb el seu nòvio, Ahlamalik Williams, de 27 anys, que per cert a més d’edat també li treu molta altura. En l’escapada, que d’acord amb el portal ‘Page Six’ va tenir lloc a l’Hotel Round Hill and Villas, a la badia de Montego, hi va haver també les seves bessones Estere i Stelle, el seu fill David Banda, el germà de la seva parella i el ballarí Loic Mabanza, entre altres amics. A la festa privada per descomptat el reggae va ser-hi ben present, amb actuacions musicals en directe en un espai a l’aire lliure i molt ritme.

Des de la nit del 15 d’agost, Madonna va començar a compartir fotos a Instagram on es veia preparant-se per a la festa. I una de les coses que ha cridat l’atenció és que l’artista s’ajuda d’un bastó per caminar. En un altre vídeo es veu embenant-se un peu amb una cinta. «Benvingut a Jamaica», escriu al costat d’una galeria d’imatges entre les quals se’n pot veure una d’ella també amb un cigarret mentre sosté un gran plat amb marihuana. 

Unes xifres de vertigen

Al llarg de l’any, Madonna ha lidiat amb diferents lesions, raó que podria obligar-la a utilitzar un suport per caminar. Això la va portar a cancel·lar molts dels espectacles a la gira de presentació del seu últim treball discogràfic, ‘Madame X’, abans que la crisi del coronavirus posés fi a la seva gira.

Notícies relacionades

Llegenda viva –ha venut més de 300 milions de discos a tot el món, tot i que la pirateria s’ha acarnissat amb ella– i pionera pel que fa a reinventar-se, la polèmica també segueix també acompanyant-la. En els últims mesos, Madonna, que va passar el coronavirus igual com molts membres del seu equip, ha caldejat les xarxes per les seves declaracions sobre la Covid-19, al qual anomenava «el gran equalitzador». Una de les últimes publicacions que va compartir sobre el coronavirus va ser eliminada d’Instagram per la xarxa social al considerar-se que difonia «informació falsa».

 

Temes:

Madonna