DESPRÉS DE LA SEVA RETIRADA

Iker Casillas: «No he estat amb la Sara tot el que hauria d'haver-ho estat»

L'exporter del Madrid confessa una crisi matrimonial amb Sara Carbonero a la revista 'Semana'

registro-casa-iker-casillas / periodico

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

«No he estat amb la Sara tot el que hauria d’haver-ho estat». Així s’ha volgut sincerar públicament Iker Casillas (39 anys) en una entrevista amb la revisa ‘Semana’, en què reconeix una crisi matrimonial amb Sara Carbonero (36 anys).

Després de cinc anys vivint a Porto, la parella, que s’ha traslladat a Madrid després de la retirada definitiva del porter madrileny, sembla passar per un mal moment, que s’ha materialitzat en un cert distanciament en els últims mesos. De fet, fa bastant temps que no apareixen junts en públic.

El cert és que la parella ha passat per moments molt difícils l’últim any, Iker va tenir un infart el maig del 2019, en un entrenament amb el Porto, que el va tenir apartat de la seva professió durant mesos, i a Sara se li va diagnosticar un tumor maligne a l’ovari, del qual va ser operada i tractada. «Fa un any a la Sara i a mi ens va canviar la vida i el que cal fer és afrontar-ho i disfrutar del que es té», relata l’esportista.

‘Post’ penjat per Iker Casillas a Instagram després de la seva retirada. 

Un dels primers senyals que alguna cosa no anava bé en la parella va ser en l’enterrament de l’avi de Sara, al qual Iker  no va assistir. «No hi vaig poder anar perquè era la final de la Copa de Portugal i per entrar a l’estadi havia de fer-me un test de coronavirus. A més, era el meu últim partit amb l’equip i en actiu i hi havia de ser. Qui ho vulgui entendre bé i si no, m’és igual», es justifica l’esportista, potser conscient que la seva actitud no va ajudar a l’estabilitat de la parella.

Al poble amb la seva família

«Amb la situació que hem tingut, en les últimes setmanes potser no he estat gaire amb la Sara i això dona lloc a especulacions», se sincera el porter, conscient dels nombrosos rumors sobre la crisi de la parella.

Però el cert és que Sara va marxar amb la seva família al seu poble natal a Toledo després del confinament, mentre que Iker es quedava a Porto supervisant la mudança a l’espectacular àtic que la parella ha comprat a Madrid. Segons l’esportista, la seva dona necessitava passar temps amb la seva gent, després de tot el que ha viscut.

Última foto de Sara Carbonera en el seu Instagram amb un lacònic «En mi».

Notícies relacionades

El futur de la parella sembla una mica incert, no tant com el futur professional d’Iker, que estarà lligat a l’equip de tota la seva vida, el Reial Madrid, i tot i que segons el porter de moment no hi ha res tancat, tot sembla que ho farà com a assessor de Florentino Pérez . Per la seva banda, sembla que la periodista de moment no té pressa a decidir sobre el seu futur professional més pròxim.

De moment Sara i Iker tenen previst passar uns dies de vacances al poble de la presentadora amb els seus fills Lucas i Martín, ja que són persones de risc i no volen estar en contacte amb molta gent pel coronavirus. «La vida ens ha donat una segona oportunitat i l’aprofitarem», assegura un convençut Iker Casillas.

Temes:

Iker Casillas