CANTANT DOMÈSTIC

Miguel Bosé reapareix comprant al súper

L'artista està passant l'estiu a Madrid juntament amb els seus quatre fills

miguel-bos / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

No estan sent gens fàcils aquests últims mesos per a Miguel Bosé. A la mort de la seva mare, Lucía Bosé, per coronavirus, el 23 de març passat, s’uneix la interminable batalla judicial que manté amb la seva exparella Nacho Palau per les mesures de filiació relatives als seus quatre fills. A més, les seves sorprenents i controvertides declaracions públiques sobre la pandèmia de la Covid-19, li han fet guanyar més d’un enemic que l’acusa de «conspirador» i «paranoic».

Una de les últimes fotos penjades per Bosé en el seu compte d’Instagram.

Compres

Notícies relacionades

El cantant, malgrat no ser moments fàcils per a ell, posa al mal temps bona cara i continua amb el seu dia a dia a Madrid, on està passant aquest estiu amb els seus fills.  En aquesta ocasió, Miguel Bosé (64 anys)  va aprofitar la jornada per fer la compra en un dels supermercats pròxims al seu domicili i és que, a jutjar per les imatges, l’artista es troba molt còmode fent algunes de les feines de casa i sorprèn els seus fans i admiradors amb una faceta fins ara desconeguda en ell.

De tornada a casa, carregat amb el carretó de comprar, Miguel va lluir una silueta bastant més voluminosa del que sol ser habitual en ell. No obstant, sembla que aquests quilos de més, tan comentats, i criticats, a les xarxes socials, no semblen importar-li a l’autor d’‘Amante bandido’, i opta per un ‘look’ ‘total white’, molt còmode amb pantalons de xandall i polo de màniga llarga, el cantant no es va deixar veure sense la mascareta reglamentària en cap moment.

Temes:

Miguel Bosé