PROJECTE EN MARXA

Jared Leto serà Andy Warhol al film biogràfic 'Warhol'

La pel·lícula estarà basada en llibre 'Warhol: The Biography', de Victor Bockris

zentauroepp47924768 director actor jared leto attends  a day in the life of amer200810151207

zentauroepp47924768 director actor jared leto attends a day in the life of amer200810151207 / ANGELA WEISS

1
Es llegeix en minuts

Finalment, després de quatre anys, s’ha confirmat. Jared Leto es ficarà a la pell d’Andy Warhol per protagonitzar el que serà el primer biopic d’una de les figures més destacades del pop art. Així ho ha explicat el mateix actor de 48 anys en el seu compte d’Instagram.

 «Sí, és cert que interpretaré Andy Warhol en una pròxima pel·lícula. I estic molt agraït i emocionat per l’oportunitat», escriu l’actor i cantant nord-americà al costat d’una instantània d’un despentinat Warhol.

 

El que el 2016 semblava més una declaració d’intencions que un projecte en ferm, sembla que ara es materialitzarà en els pròxims mesos. Encara no es coneixen els detalls de la producció, però tot sembla indicar que en el projecte hi ha els mateixos protagonistes de fa quatre anys: Leto i Michael De Luca a la producció i  Terence Winter (‘Los Soprano’) com a guionista.  La pel·lícula es basarà en el llibre biogràfic ‘Warhol: The Biography’, de Victor Bockris, publicat el 1989, i se centrarà en els aspectes més determinants de la vida de Warhol fins a la seva mort, el 1987.

Warhol en el cine

Notícies relacionades

Serà el primer biopic de l’artista que va revolucionar el panorama artístic dels 60 amb el seu concepte de l’art quotidià, però no serà la primera vegada que Warhol apareixerà a la gran pantalla, més enllà de la mateixa obra cinematogràfica del polifacètic artista. Ho va fer en persona el 1979 actuant a la pel·lícula ‘Cocaine Cowboys’ (1979) i després de la seva mort, Warhol va ser interpretat per Crispin Glover a la pel·lícula d’Oliver Stone ‘The Doors’ (1991), per David Bowie a ‘Basquiat’ (1996), de Julian Schnabel, i per Jared Harris a la pel·lícula ‘I shot Andy Warhol’ (1996), de Mary Harron.

A l’espera de saber-se la resta del repartiment que acompanyarà l’intèrpret de ‘Dallas Buyers Club’ (Oscar al millor actor de repartiment), un dels al·licients del film serà veure la caracterització que farà Leto de la figura de Warhol, ja que la capacitat camaleònica de Jared per transformar-se i adaptar-se als seus personatges és de sobres coneguda i reconeguda. 

Temes:

Cine Andy Warhol