DESTRE ATABALAT

Cayetano Rivera podria retirar-se dels toros

'Socialité' (Tele 5) assegura que el madrileny torejarà avui i demà a Estepona i que mai més el tornarem a veure en una plaça

zentauroepp49474798 graf7671  m laga  17 08 2019   el torero cayetano rivera tra200801154409

zentauroepp49474798 graf7671 m laga 17 08 2019 el torero cayetano rivera tra200801154409 / Daniel Perez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cayetano Rivera Ordóñez no passa pel seu millor moment. I és que ara ha de tornar a fer front a les declaracions de Karelys Rodríguez, que assegura en una entrevista per a la revista 'Lecturas' que ha sigut, suposadament, amiga íntima del torero durant sis anys mentre ell tenia una relació sentimental amb Eva González. 

Lluny d'aclarir i concloure una vegada per sempre el que va passar de debò, el destre, de 43 anys, està al marge del tema. La seva dona també ha preferit guardar silenci i no dir públicament el que pensa d'aquesta polèmica que fueteja de nou les seves vides.

         Ver aquesta publicació en Instagram           Hace just un any, a Pamplona, vaig poder viure un dels dies més importants i emocionants de la meva vida. Avui, brindo per tu, San Fermín ;-) #nosanfermines2020 ¡Ens veiem en San Fermín 2021!  Una publicació compartida de  Cayetano Rivera (@cayetanorivera) el 12 jul, 2020 a les 10:30 PDT

 

Aquest dissabte a 'Socialité' han donat informació d'última hora que ho canvia tot per complet. Sembla que Cayetano Rivera torejarà avui i demà a Estepona i serà el seu comiat, ja que mai més el tornarem a veure en una plaça de toros.

El programa de Tele 5 ha assegurat que el germà de Fran Rivera ha pres la decisió de retirar-se de la vida pública i, per tant, del món del toro perquè no aguanta la pressió mediàtica.

Tot i qu encara no s'ha pronunciat ni ha emès cap comunicat en el qual anunciï la seva retirada en la professió, sembla que Cayetano Rivera està desbordat per totes les informacions que estan sortint d'ell durant aquests últims mesos. Haurem d'esperar que passin els dies per saber si el marit d' Eva González finalment decideix abandonar les places de toros.

Descendent d'una saga d'importants toreros, Cayetano Rivera Ordóñez és el fill petit dels dos que va tenir el matador Francisco Rivera 'Paquirri' amb la seva primera dona, Carmina Ordóñez; i net del també torero Antonio Ordóñez, nebot de José Rivera 'Riverita', besnet de Domingo Dominguín Cayetano Ordóñez 'Niño de la Palma' i nebot-net de Luis Miguel Dominguín.

Notícies relacionades

 

SOCIAL ISSUES