Elsa Pataky surt per la finestreta del seu cotxe després de quedar atrapada per una forta riuada a Austràlia

L'actriu espanyola publica a Instagram el seu moment de pànic a l'haver de ser rescatada del seu vehicle

elsa

elsa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu i model espanyola Elsa Pataky, que resideix a Austràlia amb el seu marit Chris Hemsworth i els seus tres fills Índia, Tristan i Sasha ha experimentat aquest dilluns les inclemències pròpies d’aquesta època al continent. Pataky s’ha quedat atrapada dins del seu cotxe per una riuada causada per les fortes pluges que aquests dies afecten Austràlia.

I l’actriu ha volgut deixar constància de la peripècia de sortir per la finestreta del seu cotxe en el seu ‘stories’ d’Instagram, on ha explicat amb grans dosis d’humor que el vehicle que conduïa ha quedat atrapat al mig d’un camí inundat per una riuada.

«Genial, Elsa, genial», se la sent dir en el vídeo. L’actriu també ha compartit com se la veu, molt somrient, després d’aconseguir sortir del seu vehicle, caminant entre les aigües i dient als seus seguidors: «La meva única sortida... ¡per la finestra!».

Notícies relacionades

Pataky ha reconegut que s’ha quedat atrapada a l’intentar creuar la riuada en el vehicle: «¿Massa optimista potser? Tenia molt clar que podia creuar», explica entre rialles.

A l’altre costat, l’esperaven dos dels seus fills i el seu marit.