DESPRÉS DE QUATRE ANYS SEPARATS

Angelina Jolie i Brad Pitt es reconcilien com a família

La relació entre l'exparella és molt més cordial i ja poden conviure amb els seus fills, segons assenyala una font pròxima als actors

undefined44580785 file photo  actors brad pitt and angelina jolie attend the p200709173849

undefined44580785 file photo actors brad pitt and angelina jolie attend the p200709173849 / Andrew Kelly

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta setmana, Brad Pitt  va ser captat sortint de casa de la seva exdona, Angelina Jolie,  després de visitar els seus fills.  Pel que sembla, els actors han superat els problemes que van provocar la seva separació, fins al punt que ja conviuen en família.

Quatre anys després, la parella ha arribat a un acord després de la mediàtica batalla per la custòdia dels seus sis fills  Maddox, de 18 anys;  Pax, de 16,  y Knox, de 12, i les filles Zahara, de 15; Shiloh, de 14, i Vivienne, de 12.

Per la seva banda, l'intèrpret ha declarat en diverses ocasions que la separació el va afectar greument i va haver de recórrer a grups d'ajuda per mantenir-se sobri. «Definitivament necessitaven ajuda per resoldre tots els problemes de custòdia dels fills i com  Brad podria tornar a ser pare», va afirmar una font a la revista 'People'. «Els ha portat molt temps, amb molta teràpia familiar, arribar a aquest punt», i va afegir que «la tensió entre l'exparella ha desaparegut. A Brad  li encanta passar el màxim temps possible amb ells». Sembla molt més feliç».

Durant la pandèmia de coronavirus, tots dos s'han dedicat a la família i a diverses causes benèfiques. Mentre la intèrpret ha alçat la veu contra la falta de seguretat alimentària per a la població infantil als Estats Units, ell ha protagonitzat nombrosos vídeos oferint recolzament durant el confinament per la Covid 19. 

Notícies relacionades

Pitt i Jolie  es van conèixer  el 2004 en el rodatge del film 'Sr. y Sra. Smith'. Després de 10 anys de relació, van decidir casar-se, en una senzilla cerimònia amb els seus fills. Dos anys després, el 2016, l'actriu va sol·licitar el divorci per «diferències irreconciliables».