REACCIÓ EXEMPLAR

El grup Kasabian fa fora el seu cantant per pegar la seva nòvia

Tom Meighan ha sigut condemnat a 200 hores de treballs sense sou per maltractaments

zentauroepp54022893 tom meighan  ex kasabian singer  arrives at leicester magist200708130306

zentauroepp54022893 tom meighan ex kasabian singer arrives at leicester magist200708130306 / Jacob King

1
Es llegeix en minuts

La banda de rock Kasabian va qualificar aquest dimecres de «totalment inacceptable» l’agressió del vocalista Tom Meighan a la seva parella, Vikki Ager, i va admetre que no li va quedar «una altra opció» que demanar-li que marxés del grup musical.

Un tribunal de la ciutat anglesa de Leicester ha condemnat el líder de la banda, de 39 anys, a 200 hores de treball sense sou per agredir Ager el passat 9 d’abril.

El grup Kasabian, amb Tom Meighan, segon per la dreta.

«Tots hem treballat molt dur els últims 23 anys i teníem grans plans per al nostre futur junts. Estem desolats, però ens hem quedat sense una altra opció que demanar-li a Tom que marxi de la banda. No hi ha cap manera que puguem condonar aquesta sentència per agressió», assenyala un comunicat de Kasabian a Twitter.

«La violència domèstica i l’abús de qualsevol tipus són totalment inacceptables. Quan ens vam assabentar dels càrrecs contra Tom nosaltres com a banda vam prendre la decisió que no podíem treballar més amb ell. Desafortunadament, havíem de retenir aquesta informació fins que ell fos declarat culpable al tribunal», afegeix la nota del grup, que va actuar per última vegada a Barcelona al Primavera Sound del 2018.

Notícies relacionades

Amb la retirada de Meighan, el grup de rock, que es va formar el 1997, queda amb el guitarrista Serge Pizzorno i el contrabaixista Chris Edwards com a únics membres fundadors, ja que el bateria Ian Matthews s’hi va unir el 2004.