MISSATGE OPTIMISTA

Ana Locking anuncia que es recupera d'un càncer

La dissenyadora comparteix una foto en què surt amb una mascareta abans de sotmetre's a l'última sessió de radioteràpia

zentauroepp46698224 gente200706182130

zentauroepp46698224 gente200706182130 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dissenyadora Ana González Rodríguez, més coneguda com Ana Locking, ha publicat aquest dilluns a les seves xarxes socials un missatge en què explica que ha patit càncer de pit i que ho fa públic ara perquè «em sembla el moment perfecte per celebrar la vida, l’amor i l’amistat». 

«Última sessió de radioteràpia», ha escrit a les seves xarxes socials la coneguda creadora i fotògrafa, que comparteix aquestes paraules al costat d’una imatge en què apareix amb mascareta i tapant-se els pits amb les mans abans de començar la sessió.

«Sento que he guanyat la batalla de la por»

«Necessito compartir la meva història d’aquests últims quatre mesos per fer un pas endavant i tancar en certa manera, perquè mai s’acaba, aquesta difícil etapa de la meva vida,» ha apuntat l’artista toledana, de 49 anys.

Notícies relacionades

«Tres dies abans del confinament em van diagnosticar un càncer de pit i una setmana després m’operaven. Sembla mentida quan ho resumeixo d’aquesta manera perquè han sigut tantes sensacions antagòniques viscudes..., com estar sempre en una muntanya russa passant constantment del col·lapse a la recuperació i tornar a començar», ha explicat a Efe. I afegeix: «Aquests dies sento que he guanyat la batalla de la por i la malaltia, però no ha sigut gens fàcil».

Per acabar, la dissenyadora dona les gràcies a la seva parella, als seus pares, als seus amics i a tot l’equip mèdic que l’ha acompanyat en la lluita. «Gràcies per fer-m’ho més fàcil! Us estimo molt».