25 d’oct 2020

Anar al contingut

MISSATGE OPTIMISTA

Ana Locking anuncia que es recupera d'un càncer

La dissenyadora comparteix una foto en què surt amb una mascareta abans de sotmetre's a l'última sessió de radioteràpia

El Periódico

Ana Locking anuncia que es recupera d'un càncer

GABRIEL BOUYS

La dissenyadora Ana González Rodríguez, més coneguda com Ana Locking, ha publicat aquest dilluns a les seves xarxes socials un missatge en què explica que ha patit càncer de pit i que ho fa públic ara perquè «em sembla el moment perfecte per celebrar la vida, l’amor i l’amistat». 

«Última sessió de radioteràpia», ha escrit a les seves xarxes socials la coneguda creadora i fotògrafa, que comparteix aquestes paraules al costat d’una imatge en què apareix amb mascareta i tapant-se els pits amb les mans abans de començar la sessió.

  
 
  

 �� Última sessió de radioteràpia!!! �� Publico aquesta foto perquè em sembla el moment perfecte per celebrar la vida, l’amor i l’amistat. �� Necessito compartir la meva història d’aquests últims 4 mesos per fer un pas endavant i tancar en certa manera, perquè mai s’acaba, aquesta difícil etapa de la meva vida. Tres dies abans del confinament em van diagnosticar un càncer de pit i una setmana després m’operaven. Sembla mentida quan ho resumeixo d’aquesta manera perquè han sigut tantes sensacions antagòniques les viscudes..., com estar en una muntanya russa passant constantment del col·lapse a la recuperació i tornar a començar. Aquests dies sento que he guanyat la batalla a la por i la malaltia, però no ha sigut gens fàcil. ��♥️ Gràcies al meu àngel caigut del cel, l’amor de la meva vida, em fas sentir la felicitat molt sovint i això que aquesta vegada ho tenies mooolt difícil, estant tu també malalt per la maleïda COVID. Gràcies als meus pares que, en la distància van aconseguir enviar-me la força per tirar endavant, us estimo molt. Al meu altre Ángel des del cel sobre Berlín que sempre ens salva de les arenes movedisses. A l’Araceli, per ser la nostra Caputxeta Vermella, cuidar-nos i portar-nos la compra d’amagatotis. Als meus amics, els que van ser-hi des del primer ‘fucking day’, amb ampolla de xampany inclosa, no per celebrar-ho, sinó per mitigar el dolor de la notícia –dos dies després ja no ho hauríem pogut fer, ‘babies’–. Als meus amics de l’ànima, els més antics, que vau estar literalment dia rere dia rere el telèfon i heu continuat fins avui. Als que m’enviàveu,llargs missatges de veu, música, mantres i meditacions per combatre els moments de pànic i a tots els altres que hi heu sigut, acompanyant-me en les pujades i baixades. Per últim i molt important, gràcies al meu cirurgià el Dr. Guadalfajara per treure’m el mal, a l’equip d’oncologia de la @ftejerina per donar-me noves expectatives, a les meves oncòlogues radioteràpiques la Dra. Ana Mañas i Dra. María Mateos per acabar de rematar el mal, i a tot l’equip del @HospitalSanFranciscodeAsís especialment a Sonia Santos per la seva generositat i afecte. ���� Gràcies per fer-m’ho més fàcil!!! Us estimo molt ����

 

Una publicació compartida d’Ana Locking   (@analocking) el 

«Sento que he guanyat la batalla de la por»

«Necessito compartir la meva història d’aquests últims quatre mesos per fer un pas endavant i tancar en certa manera, perquè mai s’acaba, aquesta difícil etapa de la meva vida,» ha apuntat l’artista toledana, de 49 anys.

«Tres dies abans del confinament em van diagnosticar un càncer de pit i una setmana després m’operaven. Sembla mentida quan ho resumeixo d’aquesta manera perquè han sigut tantes sensacions antagòniques viscudes..., com estar sempre en una muntanya russa passant constantment del col·lapse a la recuperació i tornar a començar», ha explicat a Efe. I afegeix: «Aquests dies sento que he guanyat la batalla de la por i la malaltia, però no ha sigut gens fàcil».

Per acabar, la dissenyadora dona les gràcies a la seva parella, als seus pares, als seus amics i a tot l’equip mèdic que l’ha acompanyat en la lluita. «Gràcies per fer-m’ho més fàcil! Us estimo molt».