FAMÍLIA ATÍPICA

Ecclestone, pare del seu quart fill als 89 anys

«Es diu Ace. Estic molt orgullós. Tot ha anat bé», assegura el magnat sobre el part de Fabiana Flosi

zentauroepp38053603 former formula 1 boss bernie ecclestone  c  and his wife fab200703105424

zentauroepp38053603 former formula 1 boss bernie ecclestone c and his wife fab200703105424 / ANDREJ ISAKOVIC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El que va ser el capo de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, s’ha convertit en pare del seu quart fill amb la directora de màrqueting brasilera Fabiana Flosi, que és 48 anys menor. Un naixement que arriba tan sols uns mesos abans que Ecclestone compleixi els 90 anys. «Es diu Ace. Estic molt orgullós. Tot ha anat molt fàcil. El part va acabar en 25 minuts. Gràcies, Déu», ha assegurat Bernie Ecclestone al portal suís ‘Blick’, apuntant que tant la mare com el petit, que va néixer a Interlaken (Suïssa), es troben perfectament.

Ace es porta 65 anys amb la seva germana gran, Deborah, fruit del primer matrimoni de l’empresari amb Ivy Bamford. Ecclestone té dues filles més del seu anterior matrimoni amb la model croata Slavica Ecclestone: Tamara, de 35 anys, i Petra, de 31. Entre elles li han donat a Bernie un total de cinc nets.

Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi es van casar el 2012 en un casament secret a la luxosa mansió que té el magnat a l’estació d’esquí de Gstaad, a Suïssa. Cap de les dues filles del seu segon matrimoni va acudir a l’enllaç del seu pare. La relació amb elles és distant, ja que no veien bé el matrimoni amb una dona molt més jove que ell.

«Hem estat junts durant dos anys i el que fa que tot funcioni entre nosaltres és que Fabiana té molt sentit de l’humor. Tot i que he de dir que no tinc absolutament cap problema amb ella a casa i crec que ella també té molta sort per estar amb mi», explicava Ecclestone en una entrevista.

Ecclestone se suma així al club de pares famosos que ha tingut fills a una edat avançada, i que integra per exemple Mick Jagger (als 73 anys), George Lucas (als 69) i Robert de Niro (als 68) o el desaparegut Julio Iglesias Puga, que va ser pare als 87 anys.

Comentari desafortunat

Notícies relacionades

L’empresari, que ha passat el recent confinament amb la seva dona al Brasil, va ser notícia també dies enrere per unes polèmiques declaracions, quan va assegurar que les persones negres sovint són «més racistes que els blancs».

Els organitzadors del Mundial de Fórmula 1 van emetre un comunicat condemnant les paraules de l’excap del campionat, afirmant que «en un moment en què es necessita unitat per abordar el racisme i la desigualtat, estem completament en desacord amb els comentaris de Bernie Ecclestone, que no tenen cabuda en la Fórmula 1 o en la societat».