AQUEST VESPRE A MADRID

Ana Obregón i Alessandro Lequio afronten el funeral del seu fill

Álex Lequio va morir el 13 de maig a conseqüència del càncer

zentauroepp53425230 15 05 2020 ana obreg n  rota de dolor  agradece el cari o re200630130905

zentauroepp53425230 15 05 2020 ana obreg n rota de dolor agradece el cari o re200630130905 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Aquesta tarda es farà el funeral que Ana Obregón volia per al seu fill. La pandèmia del coronavirus va impedir que moltes persones poguessin acomiadar-se dels seus éssers estimats. Li va passar a Ana Obregón i Alessandro Lequio amb el seu fill Álex Lequio, mort el 13 de maig als 27 anys en un hospital de Barcelona després de dos anys de lluita contra el càncer. El jove va ser enterrat al cementiri madrileny de Tres Cantos, en una cerimònia íntima, a la qual només van acudir els pares; la nòvia del jove, Carolina Monje; les germanes de l’actriu, i la dona actual d’Alessandro Lequio, María Palacios.

Ana Obregón i la resta de la família i amics tindran l’oportunitat de donar l’últim adeu a Álex Lequio en una missa funeral que tindrà lloc a les vuit del vespre a l’església de Nostra Senyora de La Moraleja, molt a prop de la casa familiar. Fins allà ha anat l’actriu aquest matí per ultimar els preparatius, vestida de negre, amb ulleres de sol i la preceptiva mascareta.

Des de la mort d’Álex Lequio no s’havia tornat a veure l’actriu, fins fa unes setmanes, quan va ser fotografiada de dol i acompanyada per la seva germana Celia de camí a l’església. Per la seva banda, Alessandro Lequio s’ha recolzat en María Palacios i els seus altres fills.

Notícies relacionades

 

El 23 de juny Álex Lequio hauria fet 28 anys. «Fa 28 anys de la meva foto favorita al cap de pocs dies del teu naixement. Vas arribar la nit més màgica de l’any i em vas regalar un significat per a aquesta vida que fins aleshores no havia trobat. Tinc l’honor de ser la teva mare, d’haver-te vist créixer, jugar, estudiar, riure, superar-te, madurar, treballar, brillar, estimar, donar, patir, plorar i lluitar fins al final com un gladiador. La teva pel·lícula favorita», escrivia Ana Obregón en el seu compte d’Instagram.