NOU PROJECTE

Lolita crea la seva pròpia productora de teatre

I l'anomena Lerele, en record a la mítica casa de Lola Flores

zentauroepp53926417 gente lolita instagram200629121401

zentauroepp53926417 gente lolita instagram200629121401

1
Es llegeix en minuts

Lolita s’ha embarcat en un nou i prometedor projecte artístic, per al qual ha creat la seva pròpia productora de teatre. «He fet una productora, Lerele Producción. El cel sempre m’envia el senyal. Dic Lerele a veure si està lliure i me la van donar», va explicar al programa ‘Sálvame Deluxe’ sobre el nom, en record a la mítica casa de Lola Flores que sempre va estar plena d’art i que finalment les germanes van vendre. L’artista, de 62 anys, produeix el muntatge ‘Llévame hasta el cielo’, que s’estrena el 15 de juliol al teatre Galileo de Madrid i que posteriorment es podrà veure també ‘online’.

La seva intenció és donar una oportunitat a creadors que no són tan famosos. «Vull produir gent que no és tan coneguda, que no té una plataforma per fer coses... no saps mai on pot ser la ‘rara avis’», va assegurar. A finals d’agost, l’actriu, que durant anys va interpretar amb èxit el monòleg ‘La plaça del Diamant’ dirigida per Joan Ollé, pujarà també a l’escenari per interpretar una versió de ‘La fuerza del cariño’ i a la tardor li esperen de nou les gravacions com a membre del jurat del ‘talent show’ ‘Tu cara me suena’.

Notícies relacionades

Lolita va explicar també que ha deixat enrere una etapa molt complicada, pel confinament obligat. «Ho he portat fatal, sense poder veure la meva filla, el meu net, la meva germana, els meus amics, sense poder treballar... quatre mesos sense poder treballar, com no m’he d’atabalar... jo no visc per treballar, treballo per viure, però la meva feina m’encanta», va assegurar. Va passar aquelles setmanes amb el seu fill Guillermo, amb qui, a més de discutir per alguna tonteria, com va explicar amb humor, va celebrar el seu 62è aniversari. 

Lolita va aprofitar també el seu temps amb els pinzells. «He pintat tres quadros: un del coronavirus; la calba, que soc jo, amb ulls plorosos, darrere d’unes reixes; i una sirena que no he acabat». Les seves primeres trobades després del confinament han sigut amb la família: amb el seu net Noah, que, com va explicar la seva filla Elena Furiase, va omplir de petons, i amb la seva germana Rosario, amb qui s’ha relaxat a la platja.