CITA AL JULIOL

La primera ministra danesa ajorna el seu casament per coincidir amb el Consell Europeu

«Estic desitjant dir que sí a Bo», ha explicat Mette Frederiksen en un missatge a Facebook en el qual ha lamentat que «una vegada més» han de canviar de plans

Denmark’s Prime Minister Mette Frederiksen takes part in a virtual meeting with EU leaders to discuss the bloc’s budget and recovery fund, at Marienborg north of Copenhagen, Denmark June 19, 2020. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/via REUTERS    ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. DENMARK OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN DENMARK.

Denmark’s Prime Minister Mette Frederiksen takes part in a virtual meeting with EU leaders to discuss the bloc’s budget and recovery fund, at Marienborg north of Copenhagen, Denmark June 19, 2020. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. DENMARK OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN DENMARK. / RITZAU SCANPIX (via REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La primera ministra de Dinamarca, Mette Frederiksen, ha anunciat aquest dijous que s’ha vist obligada a ajornar el seu imminent casament per coincidir amb la reunió de caps d’Estat i de Govern de la Unió Europea, convocada per a mitjans del mes de juliol.

Notícies relacionades

Frederiksen tenia previst casar-se el 18 de juliol, segon i últim dia de la reunió en la qual els líders europeus hauran d’arribar a un acord sobre el pla de recuperació econòmica i el pressupost del bloc per als pròxims set anys. Serà la primera cimera presencial des de l’esclat de la pandèmia de Covid-19.

Missatge a Facebook

La mandatària danesa ha publicat a Facebook una foto amb el seu promès, «un home increïble», per explicar que, tot i que està desitjant casar-se amb ell, ha de complir el seu deure i protegir els interessos de Dinamarca. «Una vegada més hem de canviar els nostres plans», ha lamentat. «Estic desitjant dir que sí a Bo (afortunadament és molt pacient)», ha afegit Frederiksen en el seu missatge.