L'OCI NOCTURN SE'N RESSENT

La discoteca Pacha Ibiza no obrirà aquesta temporada

La decisió arriba després de l'anunci del govern balear de no permetre l'obertura de discoteques

zentauroepp13522614 pacha200625224851

zentauroepp13522614 pacha200625224851

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Grup Pacha ha anunciat aquest dijous en un comunicat que la seva discoteca a Eivissa romandrà tancada durant aquesta temporada a conseqüència de la crisi sanitària per la Covid-19.

La decisió ha sigut secundada pel Grup després de l’anunci del Govern de no permetre l’obertura de discoteques i grans locals d’oci nocturn a les Illes. El CEO del Grup Pacha, Nick McCabe, ha declarat que «es tracta d’una decisió dolorosa i complicada que s’ha pres seguint les directrius de l’administració pública i el Govern Balear».

«Sens dubte no és la millor notícia per a Eivissa i per al seu turisme», ha afegit, assegurant que des del Grup seguiran les recomanacions i directrius de l’administració a fi de garantir la seguretat i benestar de treballadors, proveïdors i clients.

McCabe ha destacat que la «imminent» obertura d’altres locals del Grup a Eivissa els permeten «seguir amb la il·lusió d’oferir en aquesta temporada 2020 una alternativa d’oci igualment divertida i segura».

Lio sí que obrirà

El restaurant-cabaret Lío obrirà el 10 de juliol, mentre que l’hotel Dedtino Pacha Resort ho farà el 16.

Notícies relacionades

Des del Grup han afirmat que oferiran la «màxima seguretat» prenent les mesures de neteja i control necessàries. Fins i tot han creat un protocol de prevenció davant la Covid-19.

Entre les mesures, el personal ha rebut formació per part de sanitaris qualificats a fi de conèixer a la perfecció tots els protocols en referència a la prevenció de la Covid-19. Així mateix, s’han instal·lat estacions de desinfecció de mans a les zones comunes i s’han limitat aforaments, entre altres pautes.