noblesa en paperassa

La fundació de Meghan i Harry topa amb la burocràcia

Els ducs de Sussex no poden posar en marxa el seu nou projecte

L'Oficina de Patents dels EUA rebutja la sol·licitud per inconcreta

zentauroepp53174807 files  in this file photo taken on november 27  2017 britain200619123642

zentauroepp53174807 files in this file photo taken on november 27 2017 britain200619123642 / DANIEL LEAL-OLIVAS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El príncep Enric i Meghan Markle sembla que no aixequen cap des que van decidir fugir de l’abraçada protectora de la monarquia britànica i establir-se pel seu compte i risc. A les diverses renúncies obligades per Isabel II i les múltiples topades amb la premsa del seu país, ara cal sumar-hi els impediments burocràtics que està patint la Fundació Archewell.

Els ducs de Sussex van crear la fundació per gestionar els seus afers, tant públics com privats, en substitució de l’antiga Sussex Royal, però la crisi pel coronavirus ha retardat l’inici de les seves activitats. Però és que ara l’Oficina de Patents i Marques dels Estats Units ha rebutjat la sol·licitud de registre de la fundació, presentada al març, per documentació inconsistent i per no pagar una sèrie de taxes, segons diversos mitjans britànics.

Retorn a la televisió

Notícies relacionades

Els ducs de Sussex van crear la fundació sense ànim de lucre amb la intenció d’oferir «classes, conferències, seminaris, ponències, tallers i retirs sobre una varietat de temes», sempre recaptant fons per a causes benèfiques.

Des que van establir la seva residència primer al Canadà i després a Los Angeles, Henry i Meghan han cessat les seves activitat a Instagram i la parella ha limitat la seva activitat pública a algun acte solidari amb els afectats pel coronavirus. Mentrestant, els rumors del retorn de Meghan al món de la televisió continuen creixent. 

Temes:

Regne Unit