a instagram

Paco León juga amb la seva imatge

L'actor utilitza una aplicació per mostrar la seva versió femenina i més madura i jove

zentauroepp53801285 200618173409

zentauroepp53801285 200618173409

1
Es llegeix en minuts

Són moltes les aplicacions de mòbil que permeten modificar i editar fotografies. Si fa un temps va fer furor entre els instagramers una que permetia veure la teva imatge amb uns quants anys de més o de menys, ara n’arriba una amb la qual l’usuari també pot veure la seva versió masculina/femenina.

Això és el que ha fet l’actor Paco León al seu Instagram, publicant diverses imatges aconseguides amb aquest editor.

«Aquesta aplicació és divertida i el més interessant és que pots posar-te versió femenina o masculina. I llavors descobreixes que tot i que siguis un home o una dona estàs al mig dels prototips de feminitat i de masculinitat», explica el popular actor d’Arde Madrid sobre la seva versió femenina.

>

 

Sobre la identificació de gènere, l’actor afegeix: «Com a actor he tingut la sort de poder experimentar amb el gènere però crec que és interessant per a qualsevol persona. Tenim molts prejudicis culturals i molts conceptes associats al que és femení i masculí que convenen ser qüestionats».

Notícies relacionades

 

Sobre la seva imatge més madura, Paco sembla sentir-se molt satisfet amb els resultats, tant com a home com en la seva versió femenina, i fa una reflexió sobre el pas del temps: «Diuen que fins als 30 tens la cara que t’han donat però a partir dels 30 cada un és responsable de la seva pròpia cara. Que la manera que tens de mirar el món se’t va fixant al rostre, que els teus hàbits modifiquen la pell... Envellir amb estil i dignitat és una cosa que tots volem, aquestes fotos em donen esperança».