EN LA RECTA FINAL DEL SEU EMBARÀS

Ona Carbonell: «El mar em dona la vida»

La jove va complir 30 anys fa uns dies i per fi ha pogut anar a la platja

20200615 498319 corresponsalinfos20200615113604075 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Només cal seguir l’Instagram d’Ona Carbonell per veure que està pletòrica amb el seu embaràs, ja en la recta final. La nedadora de sincronitzada, que celebrava el 5 de juny el seu 30è aniversari, s’ha remullat aquest cap de setmana a la platja. Emocionada al tornar a retrobar-se amb el mar després de diverses setmanes sense poder sortir de casa pel confinament ha publicat una foto en què apareix amb un biquini negre i una pamela adornada amb un llaç del mateix color, acariciant-se somrient la panxa. «El mar em dona la vida... Per fi, salnitre. Sensació d’estiu», ha escrit. El seu company a Masterchef Saúl Craviotto ha comentat: «Estàs guapíssima. ¡Que poc que et queda!

«Aquest estiu serà especial, il·lusionant amb l’esperat augment de la família», explicava recentment l’esportista catalana, que no ha especificat el sexe del nadó que espera amb la seva parella, Pablo Ibánez. La jove continua dedicant temps a l’esport. Durant la quarantena s’ha cuidat a casa amb exercicis adaptats a l’embaràs, estiraments... A més, la que va ser guanyadora de la tercera edició de Masterchef Celebrity ha posat especial atenció al menjar i ha estat elaborant receptes, l’última, una pizza.

Notícies relacionades

L’esportista catalana ha continuat avançant en un projecte que aviat veurà la llum: el tercer llibre d’Elena Sirena. Es tracta d’una col·lecció de llibres infantils que narren la història d’una sirena que vol ser nedadora de sincronitzada, un relat amb caires autobiogràfics. El 8 de juny recordava, a més, el seu compromís amb el respecte al medi ambient el Dia Internacional dels Oceans.

La que va ser capitana de la selecció espanyola de sincronitzada, amb 23 medalles en campionats mundials i dues en  Jocs Olímpics,  va anunciar el setembre passat que es retirava temporalment per poder estar prop de dos familiars que estan en una etapa complicada pel que fa a la salut i per ser mare, una cosa que va anunciar el març passat amb les seves companyes de la sincro. Les Olimpíades, posposades per al 2021, no estan ara en el seu horitzó. «Arribar als Jocs és possible, però molt difícil. No penso en això, només en l’objectiu de la maternitat i després ja ho veurem».

Temes:

Ona Carbonell