DESPRÉS DE LA SEVA CRÍTICA ANTITAURINA

Els Rivera responen a Hamilton: «Va passat de supèrbia»

«Una persona que no té ni idea del que parla el primer que hauria de fer és informar-se», diu Francisco Rivera

zentauroepp53763596 gente hamilton y cayetano rivera200615134336

zentauroepp53763596 gente hamilton y cayetano rivera200615134336

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’extorero Francisco Rivera ha recolzat el seu germà Cayetano aquest cap de setmana en la nova polèmica suscitada després del missatge antitaurí del pilot Lewis Hamilton. En declaracions a Antena 3, assegurava: «Una persona que no té ni idea del que parla el primer que hauria de fer és informar-se, [Lewis] va passat de supèrbia i d’incultura. Crec que és un atac i una falta de respecte a Espanya, a tots els espanyols i a les nostres tradicions», va assegurar a ‘Noticias Fin de Semana’. L’empresari va continuar amb la seva resposta a l’hexacampió: No ha dedicat un minut de la seva vida a passar per una escola de tauromàquia i veure què s’ensenya allà».

El pilot britànic va publicar un missatge a les xarxes on adjuntava la foto d’un toro ensangonat amb el missatge: «Els nens a Espanya aprenen a torturar i a matar toros amb 14 anys. Això és fastigós Espanya». El pilot de fórmula 1, que subscriu les campanyes de PETA en contra del maltractament animal, afegia: «Demanem al Ministeri d’Educació que tanqui les escoles de tauromàquia immediatament. Pots ajudar compartint aquesta petició. Segons la campanya de PETA (Persones pel Tracte Ètic dels Animals), les escoles «adoctrinen els joves en un acte de violència».

Notícies relacionades

Després del missatge, Cayetano Rivera, germà de Francisco, escrivia en un tuit: «Al senyor Lewis Hamilton no li agraden les corrides de toros. ¿I què? De tota manera, abans de criticar la cultura d’algú, hauries, almenys, d’aprendre una mica més del que estàs parlant. Respecte. No deixis que els brivalls et confonguin».

Aquesta no és la primera vegada que Hamilton mostra el seu rebuig pels toros. Al seu dia també es va manifestar arran d’uns vídeos publicats pel partit polític PACMA que formen part d’una campanya internacional dirigida per PETA. De moment, els festejos taurins continuen suspesos per la crisi sanitària.