reialesa en conflicte

El passat del nòvio de Marta Luisa de Noruega passa factura

L'exnòvio del xaman Durek Verret denúncia amenaces de la parella

mdedios49418770 graf5276  marbella  m laga   11 08 2019   la princesa martha190812093123

mdedios49418770 graf5276 marbella m laga 11 08 2019 la princesa martha190812093123 / Carlos Diaz

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

En moltes ocasions, alguns dels  membres de les famílies reials europees solen estar enfrontats als tabloides i la premsa del cor que els encimbellen en l'imaginari popular. En aquest conflicte, en dura pugna amb els fills de lady Di, hi ha  Marta Lluïsa de Noruega  (48 anys), especialment des que el 2019 anunciés el seu festeig amb el xaman nord-americà  Durek Verrett.

La filla de  Harald  i  Sonja  de Noruega s'ha queixat en moltes ocasions que s'escrigui sobre ella sense comptar-hi. ¿És la forma en què la premsa decideix tenir la meva història, o és la forma en què jo visc la meva història?, deia Marta Lluïsa al podcast  Tut & Mediekjør.

Però ara a la princesa noruega se li ha obert un altre front i  en aquesta ocasió implica directament el seu nòvio  Durek Verrett.

I és que l'exnòvio de  Durek, el massatgista  Hank Greenberg, de 48 anys, ha denunciat al diari  SE og Hor  que ha rebut amenaces d'una demanda milionària, enviada per un advocat nord-americà, representant legal de  Marta Lluïsa  i  Verret  als Estats Units, acusant-lo d'acusacions i declaracions falses sobre l'actual parella de la princesa noruega.

Recordem que  Greenberg  ha declarat diverses vegades que la seva relació amb  Durek  va estar plena de “conflictes i baralles” i que el xaman és una persona “violenta i manipuladora”, afirmacions àmpliament difoses per la premsa i les xarxes socials noruegues .

 Potser per això, el document enviat per l'advocat de Marta Lluïsa  li indica  al massatgista que “té prohibit immediatament i per sempre fer declaracions falses, provocatives, difamatòries i despectives sobre [Durek Verrett] o interferir d'una altra manera en la seva vida i la seva feina”.

Contra el racisme

Notícies relacionades

Mentre tot això passa, la princesa  Marta Lluïsa  s'ha sumat a l'onada de denúncia contra el racisme provocada per la mort de l'afroamericà  George Floyd  penjant en el seu Instagram una foto amb  Verret  denunciant el racisme patit per la seva parella.

“El racisme està en la manera en què la gent el defuig. En com els amics assumeixen que menteix, i que és malvat per ser amable. En com remuguen les seves paraules, deixant perfectament clar que el lloc que ocupa a la taula no li correspon. En les persones en posicions importants dient que com s'atreveix a pensar que tocaran la seva mà quan ell l'allarga per dir-los bona nit. En la gent que creu que no és racista, però no coneix ningú amb un color de pell diferent del seu, a part de les persones que treballen per ells. En com assumeixen que  Durek  no és una bona persona que m'estima, sinó una que m'ha manipulat perquè l'estimi i explotar-me financerament. ¡AIXÒ ÉS RACISME!”, denúncia amb rotunditat  Marta Lluïsa.

Temes:

Noruega