NOVA RELACIÓ

Ágatha Ruiz de la Prada torna a estar acompanyada

La dissenyadora surt amb l'executiu Luis Gasset, segons '¡Hola!'

lmmarco53632117 03 06 2020  gatha ruiz de la prada  en una foto de archivo d200603113245

lmmarco53632117 03 06 2020 gatha ruiz de la prada en una foto de archivo d200603113245 / JOSE OLIVA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa unes setmanes, la revista ‘¡Hola!’ recollia unes declaracions de la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada en què reconeixia que no sabia estar sola. Doncs bé, als seus 59 anys, l’empresària està sortint amb Luis Gasset, un executiu internacional de 52 anys que va conèixer just abans del confinament. La portada de la revista ‘¡Hola!’ il·lustra aquest dimecres l’exclusiva amb una imatge de la parella durant un passeig pels carrers de Madrid, en la qual Ágatha llueix una mascareta dissenyada per ella mateixa. Aquest mateix matí, en declaracions a Europa Press, Ágatha explicava més lacònica: «És un amic i ens estem coneixent».

La revista apunta que Gasset és vidu, té dues filles grans i acaba d’arribar a Espanya per exercir de director general de la casa de subhastes d’art i joies Ansorena, una de les més conegudes de Madrid. Abans, Gasset havia treballat com a executiu en algunes firmes de luxe com ara Bvlgari o LVMH i també ha sigut vicepresident de la companyia Qatar Airlines.

Notícies relacionades

La seva relació es va iniciar just abans de la crisi del coronavirus. Segons la revista, els va presentar una amiga en comú que va organitzar un sopar íntim perquè es coneguessin. ‘¡Hola!’ també explica que Gasset ha estat ingressat, en estat molt greu, pel coronavirus i Ágatha ha estat pendent del seu estat en tot moment.

Molt enrere ha quedat la seva relació amb l’empresari Luis Miguel Rodríguez, el propietari de desballestaments La Torre, també conegut com el rei de la ferralla, amb qui va trencar després d’una aventura amorosa d’ell amb Marcia di Lele. Un Luis Miguel Rodríguez que no està passant precisament un dels seus millors moments econòmics. Aviat sortirà a subhasta la seva àmplia col·lecció de cotxes clàssics. Es tracta d’un vast conjunt de joies clàssiques entre les quals trobem automòbils històrics, però també motos i models de competició i esportius d’alta gamma. L’empresa està en concurs de creditors des de l’estiu del 2018 al declarar-se insolvent