ACTUACIONS VIRTUALS

Antonio Banderas i David Guetta, solidaris amb els EUA

L'actor malagueny participa juntament amb Meryl Streep, Alicia Keys i Anne Hathaway, entre d'altres, en un esdeveniment pel teatre públic de Nova York

El DJ francès ofereix aquest dissabte un nou concert a distància que té per objectiu recaptar fons per a diferents oenagés nord-americanes

zentauroepp53562766 gente   combo de antonio banderas y david guetta200528174314

zentauroepp53562766 gente combo de antonio banderas y david guetta200528174314

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Antonio Banderas, Meryl Streep, Alicia Keys, Sting i molts més artistes del món de la música i la interpretació participaran el pròxim dilluns, 1 de juny, en el We Are One Public, un esdeveniment virtual organitzat pel Teatre Públic de Nova York. L’objectiu serà recaptar fons per a l’organització del mateix teatre, i es destinaran a promoure nous artistes i obres.

Els noms més famosos del món de la interpretació com Daniel Craig, Glenn Cose, Anne Hathaway, Sandra Oh i David Hyde Pierce també se sumaran a l’esdeveniment, que començarà a les 20.00 hores (hora local de Nova York) amb la presentació del conegut Jesse Tyler, que interpreta Mitchell a Modern Family.

Tots ells dedicaran uns minuts a delectar el públic amb actuacions, cançons, contes i tota mena d’intervencions que conformaran la gala dirigida per Kenny Leony amb una direcció musical de Ted Sterling, tots dos guanyadors de premis Tony.

Subhasta benèfica

Així mateix, a We Are OnePublic se subhastaran entrades per a la premier, The United States vs. Billie Holiday, així com una trobada virtual amb Liev Schreiber i David Hyde Pierce i un esbós original de l’escenari del musical Hamilton amb la firma de David Korins. Tot això es vendrà al millor postor amb la mateixa finalitat de recaptar fons per a l’organització del Teatre Públic de Nova York.

La gala per complet podrà veure’s en directe i gratuïtament des de la pàgina web de l’organització i des de les seves pàgines a YouTube i Facebook.

Recital per Facebook

Per la seva part, el famós DJ francès David Guetta ofereix aquest dissabte, 30, un segon concert a distància per recaptar fons destinats a diverses organitzacions que lluiten contra la Covid-19.  Si el 18 d’abril en va retransmetre des de Miami un que va permetre recaptar més de 700.000 dòlars, en aquesta ocasió el músic i productor serà «en un lloc icònic de Nova York», la ciutat dels EUA més colpejada per la pandèmia, va indicar la xarxa social Facebook, encarregada de retransmetre l’esdeveniment a tot el món.

Amb més de 9 milions de discos venuts al món i més de 50 milions de seguidors en aquesta xarxa social, Guetta repassarà alguns dels seus temes més coneguts durant 90 minuts. Amb el  títol United at home (Units a casa), el concert utilitzarà eines de recaptació de fons de Facebook per aconseguir donacions en suport a la lluita global contra el virus.

Notícies relacionades

Els diners recaptats es repartiran, segons el desig dels donants, entre quatre organitzacions: Feeding America, la xarxa de bancs d’aliments més gran dels EUA; la Fundació dels Hospitals de París; la campanya de l’ONU per combatre aquesta pandèmia i el Fons creat per l’Ajuntament de Nova York.

El passat 18 d’abril, el concert del cèlebre DJ francès va concentrar 12 milions d’espectadors i es va compartir 180.000 vegades, cosa que va generar més d’1.600.000 reaccions.