ARRIBA EL 'PETIT ÁLEX'

Inés Arrimadas dona a llum el seu primer fill

La líder de Ciutadans, de 38 anys, es declara 'immensament feliç' i anuncia que s'agafarà 'unes setmanes de permís de maternitat'

arrimadas / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha anunciat el naixement del seu primer fill amb un missatge a Instagram:

Arrimadas, de 38 anys, s’ha declarat «immensament feliç» per l’arribada al món del «petit Álex». La dirigent ha remarcat que tots dos estan «en perfecte estat»,  i ha manifestat que s’agafarà «unes setmanes de permís de maternitat per poder dedicar tota l’atenció» al nounat.

La líder de Ciutadans ha acompanyat el seu missatge amb una fotografia en blanc i negre de la seva mà entrellaçada amb la del seu marit i el fill de tots dos.

El pare de la criatura és Xavier Cima (42 anys), expolític de CiU i marit d’Arrimadas des de juliol del 2016.

Confinament estricte

L’última vegada que Arrimadas va participar en un acte públic va ser el cap de setmana passat i dilluns ja va ser el portaveu adjunt al Congrés, Edmundo Bal, qui va comparèixer en roda de després de la reunió de l’executiva permanent de Ciutadans.

Notícies relacionades

Des que va esclatar la crisi del coronavirus, Arrimadas ha dut a terme un confinament estricte i només ha sortit de casa per anar a les cites mèdiques, segons ha dit ella mateixa. Les rodes de premsa i les entrevistes les ha fet a través de videoconferència.

L’única excepció la va fer a principis de maig per assistir al ple del Congrés en què Ciutadans va recolzar la quarta pròrroga de l’estat d’alarma, després d’arribar a un acord amb el Govern de Pedro Sánchez.