LA FAMÍLIA I UN MÉS

Jude Law serà pare per sisena vegada

L'actor britànic es va casar l'any passat amb Phillipa Coan

lmmarco47979019 file   may 01  actor jude law married girlfriend phillipa co200520112117

lmmarco47979019 file may 01 actor jude law married girlfriend phillipa co200520112117 / Karwai Tang

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Jude Law,el protagonista de la sèrie ‘The Young Pope’ i la seva continuació, ‘The New Pope’,totes dues dirigides pel cineasta italià Paolo Sorrentino, serà pare de nou i amb el nou nadó seran sis fills. L’actor britànic, de 47 anys, i la seva dona des de l’any passat, la psicòloga Phillipa Coan, de 32, esperen la seva primera criatura.

I és que Jude Law ha protagonitzat tota mena de titulars relacionats amb la seva agitada vida amorosa en paral·lel a la seva carrera professional, que també l’ha portat al teatre i que s’ha desenvolupat entre Londres i Hollywood, amb èxits com, ‘El talento de Mister Ripley’, amb Matt Damon; ‘Cold Mountain’ , juntament amb Nicole Kidman, i ‘Sherlock Holmes’, amb Robert Downey Jr.

 

Law s’ha casat dues vegades i amb Philippa Coan sembla haver trobat «la serenitat que durant molt temps no tenia», segons va explicar en una entrevista promocional, ell que està poc o gens predisposat a airejar la seva vida privada. De fet, la premsa britànica no va aconseguir fotografiar-lo vestit de nuvi donant el ‘sí, vull’ a Phillipa en una cerimònia íntima a Londres a la qual només van anar-hi els amics i familiars més pròxims. Tampoc se sabia fins ara que Coan estigués embarassada, malgrat que ja llueix una incipient panxeta, segons les imatges que han pogut captar els mitjans anglesos.

Notícies relacionades

Aquest serà el sisè fill per a Jude Law, que ja és pare de Rafferty, Iris i Rudy, amb la seva exdona Sadie Frost; Sophia, amb Samantha Burke, i Ava, amb Catherine Hardin. L’actor va estar casat del 1997 al 2003 amb Sadie Frost, de qui es va divorciar després d’una batalla judicial per la custòdia dels seus tres fills amb un acord milionari, ja que ella va sol·licitar 15 milions d’euros. Frost havia descobert que l’actor mantenia una relació amb la mainadera dels seus fills. Rafferty i Iris, per cert, estan desenvolupant la seva carrera com a models. 

Després de la seva separació, Law va conèixer l’actriu Sienna Miller en un rodatge, amb qui es va comprometre el 2004. Van formar una de les parelles més mediàtiques i atractives del moment, però no van poder resistir la pressió dels mitjans i van decidir posar fi a la relació el 2006, i això que el 2009 es van donar una segona oportunitat per arxivar definitivament la seva relació el 2011.

Temes:

Jude Law