Rihanna, la cantant més rica creativa i rica del Regne Unit

L'artista s'ha convertit en la cantant amb més diners del Regne Unit del 2019 al guanyar amb 528 milions d'euros

La intèrpret de 'We found love' ofereix a les seves fans participar en un càsting per ser models de la seva col·lecció de llenceria multitalla

zentauroepp53396642 gente rihanna instagram200512211205

zentauroepp53396642 gente rihanna instagram200512211205

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Artista polifacètica guanyadora de nou Grammy, empresària i dissenyadora d’èxit i, oficialment, la cantant més rica del Regne Unit l’últim any. Així és Rihanna, de 32 anys i original de Barbados, posseïdora d’una fortuna de 528 milions d’euros.

Des de fa uns anys viu a Londres, motiu pel qual ha aconseguit entrar en la llista dels ‘10 artistes més rics del Regne Unit’ que cada any publica el diari ‘The Sunday Times’. L’artista s’ha posicionat com la dona més rica i la tercera del rànquing general, després de l’exvocalista i baixista de The Beatles Paul McCartney i del compositor Andrew Lloyd Webber.

I és que, tot i que fa uns anys que ha deixat apartada la música per centrar-se en la seva carrera com a dissenyadora, el seu patrimoni no ha parat de créixer. El 2017 va treure Fenty Beauty, una col·lecció de productes de bellesa amb una enorme gamma de tons per adaptar-se a tota mena de pells i deixar de banda l’habitual invisibilització de les dones negres en els productes de maquillatge.

L’artista i empresària, amb una de les seves propostes per a l’últim Sant Valentí. / INSTAGRAM

Només un any després, la cantant es va atrevir amb Savage X Fenty, una línia de llenceria i roba interior femenina que aposta per l’apoderament de la dona i la inclusió de tota mena de talles.

Atenta amb les seves fans

No hi ha cap dubte que Rihanna és pura creativitat, ja sigui com a cantant, actriu, model, dissenyadora o empresària. La nova proposta de la diva de Barbados és acostar-se al seu exèrcit de fans per anunciar-los que qualsevol d’elles es pot convertir en la nova model per aquesta col·lecció de llenceria.

«Pot ser que sigui el nostre aniversari, però et convertirem en una estrella. ¿Alguna vegada havies volgut formar part d’una campanya de Savage X? ¿Conèixer el nostre equip creatiu o que t’enviem tot el que calgui perquè preparis la foto? Doncs bé, ara és la teva oportunitat, germana. Volem veure’t amb els teus ‘looks’ de llenceria més salvatges», diu el comunicat de la marca, publicat a Instagram, que obria un càsting virtual. Només han de pujar una instantània en roba interior i afegint les etiquetes #SavageXSummer i #Contest.

El propòsit de la intèrpret de ‘We found love’ és que qualsevol de les seves seguidores pot ser elegida model dels seus dissenys d’estiu, sense importar la talla ni la silueta. Amb aquesta aposta, l’artista dona l’oportunitat de treballar a tota mena de dones, ja que les models que participen en les seves campanyes mostren cossos molt diferents, apostant així per la diversitat i la dona real.

Un dels aspectes que més agradat als seus fans és que no és necessari que els posats siguin amb dissenys de Savage X. «Igual que les nostres talles, els nostres concursos volen que tothom pugui participar», van destacar fonts de l’empresa de moda íntima.

Confinament, cuina i ‘twerk’

Notícies relacionades

Rihanna també s’ha deixat veure en un vídeo que ha penjat en el seu compte d’Instagram a Londres, una ciutat on també hi ha una ordre de confinament, tot i que molt més permissiva que en altres ciutats. La cantant apareix vestint un conjunt de llenceria de Savage X Fenty, fent el sopar, fumant, bevent vi i movent el darrere a ritme de ‘twerk’ entre rialles i música. I és que ella sí que té molt a celebrar.