GEST SORPRENENT

El nadó de Katy Perry i Orlando Bloom fa 'la peineta'

La cantant comparteix el vídeo de l'ecografia per mostrar-lo als seus seguidors

zentauroepp52646371 files  in this file photo british actor orlando bloom  l  an200512172558

zentauroepp52646371 files in this file photo british actor orlando bloom l an200512172558 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El març passat, Katy Perry i Orlant Bloom van anunciar per sorpresa que esperaven el seu primer fill. Després van compartir fa uns dies el sexe del nadó amb una divertida foto de l’actor ple de merenga rosa, donant a entendre que esperen una nena. Ara, l’artista, de 35 anys, torna a fer-nos partícips del seu embaràs amb una curiosa ecografia.

En les imatges, tot i la baixa definició, s’observa com el nadó ensenya el dit mitjà o cor.  I sorprenentment fa el gest conegut com «fer la ‘peineta’». 

Per la imatge i el peculiar gest, la nena sembla demostrar un fort caràcter amb què la seva famosa mare s’ha partit de riure. «Quan la teva filla et treu el dit des de l’úter... ¡Ja saps la que t’espera!», ha dit fent broma Perry. «¡Feliç dia de la mare a casa!», va afegir al ‘hashtag’.

Casament posposat

Notícies relacionades

Malgrat les condicions atípiques del confinament, la intèrpret de ‘Bon Appétit’, està disfrutant dia a dia del seu embaràs i no dubta a compartir els millors moments a les xarxes socials.

Tot i que els seus plans de casament hauran d’esperar, ja que s’han vist obligats a ajornar-lo a causa de la pandèmia del coronavirus, tot apunta que es diran ‘sí, vull’ quan neixi la seva filla.